Tudom, hogy fura kérdés, de a 2 féle kapcsolat közül melyikben szerette jobban a nőt?
'A': Ahol a férfi bemutatta a családjának a nőt, részt vett minden családi eseményen,a család barátja lett, viszont soha sem vitte sehova, sosem kedveskedett mással, névnap-szülinap elfelejtgetéssel.
'B': Nem mutatta be a nőt a családjának, nem vett részt semmilyen családi eseményen, de állandó program szervezés volt együtt, nyaralástól kezdve a különféle hétvégi programokig, plusz spontán ajándékok, névnap-szülinapról mindig tisztességesen megemlékezve.
Hosszútávon mindkét fajta kapcsolatot felszínesnek érzem,amolyan kirakat kapcsolatnak.
Viszont ha választani kell,és csak ez a két opció létezik,a B lehetőség a szimpatikusabb.Annak több oka lehet,hogy a családnak nem mutatja be az illető a párját,nem feltétlenül nem akarja,talán csak jobbnak látja így.
Attól függ, mennyire van szoros érzelmi kapcsolatban a családjával. Én nő vagyok, de a szüleimnek csak olyat mutatok be, akivel már komolyra tervezem. Programok, nyaralás, stb. azt haveri szinten állókkal is lehet.
Más lehet a helyzet, ha nem kedveli a csaldádját valaki, de különféle okokból meg akar felelni az elvárásaiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!