Tudom, hogy fura kérdés, de a 2 féle kapcsolat közül melyikben szerette jobban a nőt?
'A': Ahol a férfi bemutatta a családjának a nőt, részt vett minden családi eseményen,a család barátja lett, viszont soha sem vitte sehova, sosem kedveskedett mással, névnap-szülinap elfelejtgetéssel.
'B': Nem mutatta be a nőt a családjának, nem vett részt semmilyen családi eseményen, de állandó program szervezés volt együtt, nyaralástól kezdve a különféle hétvégi programokig, plusz spontán ajándékok, névnap-szülinapról mindig tisztességesen megemlékezve.
Egyik sem.
Az elsőnek csak egy báb akivel lehet a szülők, barátok előtt villogni
A másodiknak meg csak egy élvezet, végül is nem tartja méltónak hogy a család, barát ismerje, mert ezáltal "szoros" kapcsolatról kéne beszélni.
Ha még csak pár hónapos a kapcsolat, a B.
Ha már évek óta tart egyik se jó.
szerintem B.
Az,hogy bemutatja e a családnak szerintem mellékes.
nekem sokkal többet jelent ha a párom velem akar időt tölteni, érdekes, értékes programokon részt venni, és nem a családjával kell jópofiznom.
lehet oka van annak, h nem mutat be a rokonságnak. pl. nincs velük jó viszonya, attól tart h nem képviselünk azonos értékrendet és ez inkább ellentéteket szülne mint jó viszonyt.
ez persze személyes vélemény, talán azért mert nem vagyok az a tipikus anyósok kedvence alkat, aki szépen mosolyog mindenre és kiskosztümben magassarkúban viszi le még a szemetet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!