Hét éve vagyunk házasok. Én nagyon vágyom egy gyerekre már évek óta. Nagyon-nagyon. De anyagi okokból nem engedhetjük meg. Hogy lehet ebbe belenyugodni? És öregek is vagyunk már szülöknek.38N / 46F
Kicsi a fizetésünk és a férjem nem tudna eltartani, hogy otthon maradjak a gyerekkel. Bölcsödére, baby sitterre nem lenne pénzünk. Család, segítség nincs.
Állandóan szomorú vagyok. Gondoltam, majdcsak elmúlik, de csak rosszabb lesz. Ha belegondolok, hogy öreg korunkra teljesen egyedül leszünk, kétségbeejt.
Aki lemondott a gyerekvállalásról, mivel gyözte meg magát?
Még a pénznemet sem írta ki a kérdező.
Tudod mit? Ne legyen gyereked! Ez a megoldás. Majd lesz másnak. (Nekem pl négy kell és lesz is, de nem Magyarországon.) 28F
Nem feltetlenul kell helyi babysittert felvenned.Sokszor lattam mar hirdetesben,hogy diaklanyokat keresnek kulfoldon babysitternek,akik a nyelvtanulas lehetosegeert es egy kis zsebpenzert szivesen vallalnak bentlakassal gyermekfelugyeletet.
Nekem is ajanlotta mar valaki,hogy havi 100 euroert bentlakassal gyermekfelugyeletet es hazimunkat vallalna.
Nekem a bentlakas nem tetszett a dologban,igy inkabb fizetem a dragabb bejaro babysittert,de ha nem lenne ra lehetosegem akkor biztos meggondolnam.
Ne sajnáltasd magad kérdező! Más a töredékét sem keresi annak amit te, és mégis felnevel gyereket, és BOLDOG gyereket.
Tudod mit, tényleg ne szülj, annyira anyagias vagy, nem is neked való. Üljetek a lakásotokban szépen kettecskén...és nézzétek a többi embert, milyen boldogok a gyerekkel....
Arról nem is beszélve, hogy nem vagytok annyira fiatalok, tehát már rég rá lehetett volna készülni a gyerekes évekre, egy kis spórolással. Jaa, hogy te nem tudod, mi az? hát.....
A legbutább válaszokat olvasom itt. Semmi értelmes és életszerű reakció.
Szerintem töröld a kérdést kérdező, mert ezek itt....nem írok inkább semmit.
Mindneki kib. jól tudja mit kell tennie másnak. Túl okosok a válaszadók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!