Miért kell állandóan mantrázniuk ezt, nem tudnak belenyugodni, hogy nálunk nem így van?
Tehát: lassan 4 éve élek együtt barátommal, a háztartásbeli munkákat is megosztjuk egymás között. Barátom szeret főzőcskézni-főleg sütiket, jobban hajtogat ruhát, mint én, elpakol maga után.
Pár napja szabadságon vagyok, ilyenkor természetes, hogy én végzem el a házimunkát, de amikor dolgozom, mindenki elmosogat maga után, felváltva porszívózunk, stb.
Haveri köréből és ismerőseitől is kaptunk már beszólást, hogy ez a nő dolga lenne, valamelyik haverjának barátnője példálózva mondta, hogy ő bezzeg munka után egymaga elvégez mindent-különben de furcsa, hogy barátom szeret főzni, jaaaj ez olyan izzzé, vagy amikor hazahoztam a melót, és épp sörözés volt nálunk, haverja beszólt nekem, hogy na mi van a nagy vendégszeretettel, miért nem rohanok le sörért-miközben a gép előtt görnyedtem, dolgozva.
Egyik barátnőm is kijelentette, hogy ő nem tudna olyan férfivel lenni, mint barátom-szerinte egy férfi rendetlen és nem szeret öltözködni...Hát most erre mit mondjak.
Miért nem tudnak az emberek beletörődni, hogy nálunk a házimunkát megosztjuk-a barátom meg szereti a rendet és odafigyel az öltözködésére is? Ez miért zavarja az embereket? Köszi a válaszokat!
Irigyek,legalábbis ha nő mondja.
Nincs az a nő amelyik komolyan is gondolja hoyg rendjén van hogy ledolgozza a 8 óráját mindkettő,utána a pasi a tv előtt várja hogy kiszolgálják...
A pasik pedig papucsnak látják. (nem belegondolva hogy ketten hamarabb kész,és egy kipihent nővel jó dolgokat lehem ám csinálni)
Egy mondattal visszavághatsz mindenkinek :)
Nektek sokkal több időtök marad szexre, mivel kettőtöknek fele annyi időbe telik a munka ;)
Én napi 10-12 óra munka után is megfőztem, kitakarítottam itthon. Egyedül annyi elvárásom lett volna, hogy legalább vasárnap hagyjon mindenki békén pihenni. A párom ezt sem tudta megérteni, mert az anyja azt nevelte bele, hogy a nőnek 24 órában készenlétben kell állnia és a párja kívánságait lesni...
Amikor úgy alakult hogy neki kellett 11 órában dolgoznia a munkahelyén, akkor kezdte megérteni, hogy miért is voltam olyan kimerült hétvégére és hogy meg kellett volna becsülnie a munkámat. Szerintem nagyon szerencsés vagy a pároddal és ne azzal foglalkozz ki-mit mond!
Köszi mindenkinek. :)
Alexandra:)) Ez jó!
Amúgy rendes az a barátnőm, csak szerintem is szúrja a szemét a dolog-mert gyakran panaszkodik a barátjára.
# 5
Köszi! Szerintem is sok szerepe van ebben az édesanyáknak-akik persze jót akarnak, csak hát... Az én édesanyám is "elkapatta" bátyámat, de tényleg durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!