A szüleim állandóan engem lesnek facebookon, kivel, mikor, mit csinálok, ti mit tennétek?
Ha a szülőd lennék és letiltanál, én tiltanálak le!
Az internetezésről, a telefonálásról stb.
Talán viselkedj úgy, hogy NE kelljen ellenőrizgetni téged!
Légy megbízható, jó gyerekük.
Bizony, be lehet állítani, hogy lássák pl az ismerőseid, és lehet kivételeket beírni.
Amúgy én semmi olyat nem osztok meg, ami miatt ellenőrizgetni kelljen.
hát ez szívás :P
engem is nyúz anyám, h csináljak neki fészbúkot, de nincs az az isten :) egyedül meg sztem még nem menne neki. ha lenne is, akkor megkérném, h a lelki nyugalma érdekében ne jelöljük egymást ismerősnek :)
amúgy azért beteges dolog nézegetni a szülőknek, h mit csinál a kicsi csemetéjük a fb-on. ennyire sok szabadidejük van? de jó nekik... amikor én voltam 17, anyám látástól vakulásig melózott.
A kettes válaszoló igencsak elfelejtette, hogy ő is volt tini, és volt olyan, amit nem szívesen beszélt meg a szüleivel, mert egész egyszerűen nem rájuk tartozott a téma.
Sajnos vannak irányításmániások, akik a gyerekeiken élik ki magukat, és minden fűszál mögött hadsereget látnak.
Az utolsó válaszolónál a pont amúgy. Ami meg privát téma, az vagy élőben dumáljátok meg, vagy privát üzenetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!