A szüleim állandóan engem lesnek facebookon, kivel, mikor, mit csinálok, ti mit tennétek?
A kettes válaszoló nem felejtette el, hogy volt egyszer tini.
A mai tinik viszont azt felejtik el, hogy a FB nem egy privát chatszoba. Gondolkodás nélkül olyanokat is megosztanak egymással, amit maximum csak szemtől szembe kellene.
Nyilván, ha a kérdező rendeltetésének megfelelően használná az oldalt, csak olyat osztana meg másokkal, amit szabad, akkor nem zavarná az sem, hogy a szülei beleláthatnak.
Téged mennyire nem idegesítene, ha valaki rendszeresen turkálna mondjuk a táskádban, és megkérdezné, hogy miért hordasz benne ezt vagy azt?
Na a fb profil ugyanez.
El kéne fogadni, hogy a gyerek felnő, és magánélete van. Én sem szívesen beszéltem meg itthon, hogy pl. ki tetszik nekem, vagy miért olvastam el ezt vagy azt a cikket.
Ha hülyeséget csinál, majd a gyerek megtanulja a leckét maga; nem kell b*sztatni külön érte.
Annyira szívesen láttok bele katasztrofális dolgokat egyszerű posztolásokba, hogy az már szánalmas.
Nem kellene mindent kiposztolni és akkor nem tudnának mindent és egy idő után megunnák.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!