Mikor fog belenyugodni? Nagyon szomorú :/
Szia!
Két hét bizony nem sok idő ,ráadásul itt a VB is ami mégnehezebbé teszi a testvéred számára a beletőrődést!Mi történt a lábával?Soha többé nem focizhat,vagy átmeneti állapot??Minden jót és kitartást nektek!
Nehéz tényleg, mintha a szerelmed vesztenéd el egy életre. Majd idővel jobb lesz, de a hiánya mindig megmarad.
Ha annyira rendbe jön kispályán még játszhat, itt általában társaság függő, de ha nincs vérre menő harca nem szoktak odalépni nagyon keményen.
nekem egy terhesség miatt kellett abba hagyni a focit
kiskorom óta jártam focizni
15/L
Ha tényleg úgy van, ahogy mondod, akkor belül örökre ott marad egy seb. Persze javulni fog a helyzet, ha vége lesz a vb-nek és nem lát annyi meccset, akkor javulni fog a kedélyállapota. Jobbulást neki!!!
Én 14 voltam mikor egy meccsen egy rossz mozdulat miatt kettős nyílt törésem, izom-és ínszalagszakadásom lett. 8 hónapig tartott, míg újra labdát láthattam, de csak labdás kocogás erejéig. Mivel meccshiányom volt, ezért kölcsön akartak adni, de én nem voltam hajlandó máshol játszani, inkább abbahagytam. Ez 2004-ben volt. Mikor tavaly ősszel 3. lett az U-20-es csapat, sírtam, mert ha nincs az a sérülés, akkor lehet, hogy ott lettem volna.
Persze hobbiszinten ma már játszom, de az nem ugyanaz.
Még egyszer jobbulást!!!
Egy terhesség miatt?
Hány évesen?
"Egyik válaszolónak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!