Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy pár csak 8 évi járás után költözik össze?

Figyelt kérdés

(Igazából a párkapcsolatok témakörbe tartozna a kérdés, csak az itteni válaszolók komolyabbnak tűnnek, ezért ide írom.)

16 voltam mikor összejöttünk, ő 19. Azóta eltelt 6 év és már nagyon szeretnénk összeköltözni, de mivel engem az egyetem még 2 évig odaköt egy bizonyos városba, addig őt (ha minden "jól" megy) egy másik városba fogja kötni a munkája. Nincs túl nagy távolság a 2 város között, de a mindennapos bejárás sem a tanulás mellett, sem az ő munkája mellett nem lenne szerencsés. Így úgy néz ki, hogy még 2 évig nem tudnánk összeköltözni, pedig ha sikerült volna ott munkát találnia, ahol én tanulok, akár már az ősszel költözhettünk volna. :(

2013. júl. 20. 16:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Látom 20-as tökéletesen megértetted a problémát. ;) Nem magával a bejárással van bajom. 12 évig voltam bejárós, most is kibírnám, ha annyit kéne tanulnom, mint gimiben és általánosban. :)
2013. júl. 20. 22:40
 22/24 anonim ***** válasza:
7%

buszon/vonaton is tudnál tanulni szerintem :)

amúgy nekem egészen addig komolytalan egy kapcsolat míg nem élünk együtt. pláne felnőtt emberként.

mi a párommal nagyon gyorsan összebútoroztunk, szinte fel sem tűnt :) akkor vettem tudomásul igazán, mikor elgondolkodtam azon, h tulképp minden este nálam alszik, én mosom a ruháit, és amikor csak lehet együtt vagyunk :)

nem bántam meg egyáltalán, igaz voltak tányérdobálások, de pont az volt a jó, h a nagy szerelem segített túllendülni a kezdeti nehézségeken. összeszoktunk, ismerjük egymás hajmeresztő szokásait, nincs semmi finomkodás itthon :)

hozzáteszem, nagyon ideális körülményekkel áldott meg a sors, épp akkor cuccolt el a lakótársam, volt egy egész lakásunk ahol élhettük világunkat :)

van a környezetemben egy kapcsolat, ahol 6 év után bútoroztak össze a kedves felek, de már mindketten azt gondolják, h semmi értelme nem volt, mert több a balhé mint a romantikus vacsora.

reméljük nektek több szerencsétek lesz, bár kemény "harcokat" jósolok.

2013. júl. 21. 08:22
 23/24 anonim ***** válasza:
90%
Elég érdekes emberek válaszolgatnak itt, fogalmuk sincs semmiről. :D Nyilván nem a bejáráson van a hangsúly, meg hogy tudna-e a buszon tanulni, istenem... Mi 4 éve vagyunk együtt, de mi sem élünk együtt még, mivel, én most végeztem el a főiskolát, még csak most keresek munkát, de nyilván az itteni válaszolók egy része szerint akkor az lett volna a helyes, ha odaköltözöm a páromhoz és majd ő eltart... Hát én nem így gondolkodom, nem tudnék rajta élősködni... Barátnőmék 6 év után most pár hónapja költöztek össze és köszönik szépen jól vannak. Szóval szerintem nincs semmi akkor sem, ha még vártok 1-2 évet.
2013. júl. 21. 12:20
 24/24 anonim ***** válasza:
90%
Szia:) Mi is a párommal tini korunkban jöttünk össze és ez a 7. évünk együtt:) Mivel ilyen fiatalon egymásra találtunk még nem volt összeköltözés nagyrészt a pénz miatt. Párom már jó ideje dolgozik, nekem még 2 évem van az egyetemen. Mi is nagyon szeretnék már összeköltözni, de nincs keresetem, a szüleimtől pedig nem várom el, hogy adjanak pénzt az albérletre és a kiadásokra, hisz a koli jóval olcsóbban jön ki. Egyébként ha én a koliban vagyok akkor van köztünk kb 15 km, szóval közel vagyunk, néha nála is alszom :D Én már laktam náluk pár hétig, a szülei ragaszkodtak hozzá, hogy menjek "nyaralni" és nagyon élveztük :) Persze én sem vagyok az a típus, aki a párom szülei házába csak úgy jövedelem nélkül beköltözik és vígan elél mások nyakán...engem nem így neveltek:) Nálunk is szóba jött, hogy majd nézeget melókat abban a városban, ahol tanulok, de egyik sem fizet annyit, mint amennyit most keres, plusz szeretné fejleszteni magát a munkájában. Nem vágom be a hisztit, hanem támogatom :) Reméljük hamar elrepül ez a két év, kitartást, ne hallgass senkire, ha szeretitek egymást, megismertétek egymást rendesen akkor könnyen fog menni az összeszokás a közös háztartásban :) Üdv, M
2013. júl. 21. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!