Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha a Férjed/...

Mit tennél ha a Férjed/ feleséged, lényegtelen, párod közölné hogy nem néha mehetsz csak a szüleidhez?

Figyelt kérdés
Bele egyeznél? Ha nem mit mondanál neki? Esetleg van valakinél ilyen példa ahol vagy Ő, vagy Te megtiltottad?
2013. júl. 20. 07:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Èn megkértem a fèrjem, hogy heti 4 alkalmat kerülje ha lehet.Sajnos mindig màs ember jött haza anyosomèktòl ês majdnem elvàltunk emiatt màr...

Ha problêmât okoz köztetek megértem, ha csak ùgy akkor nem...

2013. júl. 20. 13:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez nevetséges!

Egy felnőtt ember azt kezd magával amit akar. Nehogy már más mondja meg neki mit csináljon. Normális a látogatás, pláne ha ritkán látja. Főleg a szüleit!

2013. júl. 20. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:
nem egyeznék bele, moegmondanám neki, hogy ne parancsolgasson, ha szüleimről van szó. semmi köze ahhoz, hogy mennyit lennék a szüleimnél. ennyi. :)
2013. júl. 21. 14:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Elbeszélgetnék vele arról, hogy ez nem egészséges óhaj, és kideríteném, mi a valódi hiánya, ami miatt ezt lépte. Természetesen tisztában lenne vele, hogy én nem fogom magam korlátozni külső kényszer miatt.

Segítenék neki gyógyulni, sok terápiás módszert ismerek, ajánlanék neki szakembert, beszélgetnék vele arról, hogy halad a feltárásban.

Az is biztos, hogy össze sem költöznék senkivel, annál sokkal függetlenebb vagyok, tehát az az alapszitu, hogy az illető úr egyedül, magányosan "pattoghat" csak mérgében, hogy én milyen parancsait szegem meg.

2013. szept. 24. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!