Mit tennél ha a Férjed/ feleséged, lényegtelen, párod közölné hogy nem néha mehetsz csak a szüleidhez?
Èn megkértem a fèrjem, hogy heti 4 alkalmat kerülje ha lehet.Sajnos mindig màs ember jött haza anyosomèktòl ês majdnem elvàltunk emiatt màr...
Ha problêmât okoz köztetek megértem, ha csak ùgy akkor nem...
Ez nevetséges!
Egy felnőtt ember azt kezd magával amit akar. Nehogy már más mondja meg neki mit csináljon. Normális a látogatás, pláne ha ritkán látja. Főleg a szüleit!
Elbeszélgetnék vele arról, hogy ez nem egészséges óhaj, és kideríteném, mi a valódi hiánya, ami miatt ezt lépte. Természetesen tisztában lenne vele, hogy én nem fogom magam korlátozni külső kényszer miatt.
Segítenék neki gyógyulni, sok terápiás módszert ismerek, ajánlanék neki szakembert, beszélgetnék vele arról, hogy halad a feltárásban.
Az is biztos, hogy össze sem költöznék senkivel, annál sokkal függetlenebb vagyok, tehát az az alapszitu, hogy az illető úr egyedül, magányosan "pattoghat" csak mérgében, hogy én milyen parancsait szegem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!