Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert kell egy ferfira ra...

Miert kell egy ferfira ra eroltetni egy gyereket, ha O nem akarja?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ilyen no van. Veletlenul becsuszik, "szedek tabit" de megis terhes... Kerdem en miert kell egy ferfira rahuzni a lepedot, ha O nem akarja????? Ez annyira abszurd... Ha eldonti h megtartja akkor gondoskodjon rola O.. Hisz O akarta nem a masik fel...
2013. júl. 19. 16:41
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó: igaz, nincs 100%. De ott a tájékoztató, az a minimum, hogy szedés előtt leültem és átrágtam, hogy hogyan/mikor kell szedni, mi csökkenti a hatást! De ehhez a legtöbben lusták!
2013. júl. 19. 17:11
 22/58 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó: azért a tablettánál is megvannak azok a hibafaktorok, amik becsúszhatnak. Elfelejti időben bevenni, hasmenés miatt csökken a hatása, antibiotikum vagy más gyógyszer csökkentheti. Most nem azt mondom, hogy ilyen történt, ezt nyilván a kérdező tudhatja, csak hogy nem kell egyből elítélni ismeretlenül. Gondolom 20 évesen még a legtöbb nőnek nem olyan sürgős, hogy anya legyen.

Kérdező, a házasságot nyilván nem erőltetheti rád, mint ahogy te sem erőltetheted rá az abortuszt. Ha nem akarja, vagyis ha megszüli a gyermeket, akkor is nyilván a te döntésed, hogy milyen mértékben foglalkozol vele, a tartásdíjon felül.

23/58 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem is "csak" butaságról van szó, nem feltétlenül szándékosságról. Nem olvasta el a tájékoztatót, olvasta a neten hogy x.y. sem szedte percre pontosan mégsem lett terhes 10 évig, a barátnője is kihányta párszor mégsem lett terhes stb.

Ez persze nem sokat javít a helyzeten, de ez is benne van a pakliban.

24/58 anonim ***** válasza:
75%
Ja a szomszéd nem is védekezik mégsem terhes, akkor nekem sem kell? Az van, hogy felelősség meg ész az nulla!
2013. júl. 19. 17:12
 25/58 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos így van. Egy ideig jártam középiskolákba felvilágosító előadást tartani - ne tudd meg, miket hallottam. Nagyon szomorú, főleg hogy sokan a szüleiktől kapják ezeket az "információkat".
2013. júl. 19. 17:14
 26/58 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta szedem, és sosem volt baj. Ha hasmenés/hányás van, akkor pótlom + gumi! Ha beveszek másik gyógyszert, gumi!

Szörnyű hogy fogalmuk sincs a védekezésről!

2013. júl. 19. 17:15
 27/58 anonim ***** válasza:
100%
És olyannak lesz gyereke, aki egy betegtájékoztatót sem tud elolvasni és/vagy értelmezni.
2013. júl. 19. 17:18
 28/58 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ilyen egyszerű... Mivel a nő hasában van a magzat, így a nő dönt arról, hogy megtartja-e vagy sem. Maximum megegyezhetnek a férfival, az apával, hogy hozzájárul-e, amennyiben nem, akkor a nő beleegyezhet, hogy nem kér gyerektartást, stb. Tehát ez nem fekete vagy fehér..
2013. júl. 19. 17:18
 29/58 A kérdező kommentje:
Megis mibol fizessek gyerektartast? Orvosira jarok. Idom nem lenne dolgozni jarni. Raadasul tanulas rovasara is menne... Nem hisztizek, csak elkeseredett vagyok! Nem igy terveztem az eletemet. Akkor szeretnek csaladot amikor minden adott ra. Nem igy a semmire. De ha en nem akarom minek akarja ram eroltetni? Jojo az enyem is, de az en eletembe nem fer bele meg! Megbiztam benne es elarult. Beszeltunk mar ezekrol regen. Elfogadta h vigyaznunk kell! Egyik ismeros par is igy jart. Kb 6ho utan lett terhes a csaj, srac nem akarta. Kulon is mentek, csaj birosagra futkozz h fizessen. Megertem ezt is, de ha nincs ra akkor mibol? Ezert nem kellett volna a gyerek. Egy gyerek erkezzen rendes csaladba ahol egyforman varjak...
2013. júl. 19. 17:20
 30/58 anonim ***** válasza:
93%
28: de azért kijelenteni hogy akkor esküvő meg onnantól a férfi tartsa el 3 évig őket, az kicsit durva.
2013. júl. 19. 17:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!