Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert kell egy ferfira ra...

Miert kell egy ferfira ra eroltetni egy gyereket, ha O nem akarja?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ilyen no van. Veletlenul becsuszik, "szedek tabit" de megis terhes... Kerdem en miert kell egy ferfira rahuzni a lepedot, ha O nem akarja????? Ez annyira abszurd... Ha eldonti h megtartja akkor gondoskodjon rola O.. Hisz O akarta nem a masik fel...
2013. júl. 19. 16:41
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
Hat en most igy jartam. 3eve vagyok a baratnommel. 2evig gumit hasznaltunk. 1eve elkezdte szedni a tabit mert kenyelmetlen volt neki a gumi... Nem tagadom nekem is jobb volt igy. Most 2hete kozolte h 6hetes terhes... Felesegul kell vennem stb... De en nem akarok meg gyereket!!!! 21eves vagyok O 20... Hova???? Mibol????? En tanulok, o semmit nem csinal. Nem tudnek gondoskodni roluk. Meg 5ev az egyetem arra akarok koncentralni. Abortuszrol hallani sem akar, megertem.. De akkor miert kellett behuznia a csobe??????
2013. júl. 19. 17:00
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne elvenned? Nem kell. Fizeted amit kell (ha tudod), és látogatod a gyereket, ennyi.
2013. júl. 19. 17:02
 13/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feleségül venned. Viszont ha megtartja, akkor számolhat azzal, hogy egyedülálló anyaként nevelje fel, te maximum kéthetente elviszed hétvégére (ez nem kötelező) továbbá gyerektartást fizetsz (ez kötelező). Mivel nincs jövedelmed, sok jóra nem számíthat....

Ennek tudatában is bevállalja a gyereket?

2013. júl. 19. 17:02
 14/58 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell elvenned feleségül. Egyetem levelezőn vagy estin, ha nagyon nem éltek meg gyereknek bölcsi és ő is menjen dolgozni.

Honnan tudod egyébként, hogy átvert?

2013. júl. 19. 17:03
 15/58 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: ha 2 évig ment a gumi és nem volt vele gond, most meg a csajszi tabizik és hupsz terhes lett! Amíg a több felelősség a fiún volt, nem volt semmi probléma!
2013. júl. 19. 17:04
 16/58 anonim ***** válasza:
100%

Tuti, hogy becsapott? Kinézed belőle? Vagy honnan vagy benne ennyire biztos? Amúgy sajnálom, hogy így jártál, nagyon fiatalok vagytok, és nincs is miből finanszírozni, hogyan tovább?

23/l

2013. júl. 19. 17:05
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy nem verte át, csak érdekel honnan tudja.
2013. júl. 19. 17:06
 18/58 anonim ***** válasza:
100%
Azért elég gyanús. Vagy szimplán a lányka volt h.lye, mert betegtájékoztatót azt senki se olvassa el.
2013. júl. 19. 17:07
 19/58 anonim ***** válasza:
31%

Hát... mást nem tudok mondani, csak hogy így jártál. Nem húztál gumit, és a nőd elég felelőtlen és hülye... Ha ő úgy dönt hogy megtartja akkor meg is fogja. Felnőtt nő, senki sem akadályozhatja meg. Neked meg fizetned kell a gyerektartást, ha esetleg otthagyod.

Azt hiszed segítesz magadon ha hisztizel mint egy idióta tini, és azt magyarázod magadnak és nekünk, hogy ő akarta, nevelje fel téged meg hagyjon békén?... Gondolj csak bele.

21/L

2013. júl. 19. 17:07
 20/58 anonim ***** válasza:
80%

Nem biztos, hogy be akart húzni a csőbe. A tabletta hatását számos dolog semlegesítheti: pl. egy egyszerű hasmenés is.

Ha csak vádaskodsz, és nem hallgatod meg a párod, akkor azt kell mondjam, ez a helyzet csak gyújtópontja volt egy már meglévő konfliktusnak, bizalmatlanságnak.

Tudnod, kell, hogy nincs 100%-os módszer, mindenbe csúszhat hiba.

2013. júl. 19. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!