Munka vagy párkapcsolat?

Miért kéne választanod?
Gépkocsival nem tudsz járni? Vagy busszal, vagy vonattal?
Ha nem, akkor, ha a barátnőm nem jönne velem, akkor vsz. szakítanék vele. De igyekezném máshogyan megoldani.

Ha olyan munka lenne amivel eltudom tartani, akkor így egyeznénk meg, de ha kevés pénz lenne máshol, inkább maradnék a s*ggemen, egy jó csaj nem ér meg ennyit
21/F

Ha nem túl komoly a kapcsolat, nem vagy biztos a másikban, akkor javaslom menj dolgozni!
Én diploma után szerettem volna külföldre menni dolgozni, de nyelvtanulás céljából inkább. Csak a barátomnak volt itthon jó állása, ő nem jött volna velem, és nem akarta, hogy elmenjek.
Persze annyira nem voltam biztos benne, mert annyira nem volt jó vele. De még fiatal voltam, és nem láttam a lényeget...
Később nagyon nehezen találtam itt állást, és a nyelvtudásom is gyér... Ráadásul a barátom szivatott, hogy mért nem keresek magamnak jobb állást, nagyobb fizuért... Örültem, hogy egyáltalán volt állásom...
Jó 10 évvel később látom, hogy mennyire hasznos lett volna mennem! A barátommal szakítottam, nem lett jobb, és a munkahelyeimmel is kínlódok folyton, mert mindig megszűnik minden.
Szóval ha okosabb lettem volna, nem maradok a barátom miatt... Ma sokkal jobban élnék!
Ez csak az én példám. Kéredző, te tudod, hogy mi a célod az életben, és mennyire biztos az a párkapcsolat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!