Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselnétek el, ha a...

Hogy viselnétek el, ha a párotok ennyire anyagias lenne?

Figyelt kérdés

Tök lényegtelen dologról van szó, de nekem azért még is számítanak ezek az apró dolgok. Szóval, arról van szó, hogy kaptam tegnap 2 csokit a barátomtól. Örültem, hogy na gondolt rám. Erre azt mondja, csak azért vette meg, mert le volt árazva 99 ft-ra. Persze 2 olyan csokit vett, amit nem szeretek, és elosztogattam. Mondtam neki, mi a kedvenc csokim, legközelebb hozzon olyat. Azt mondta az nem volt leárazva, azért nem olyat vett. Most komolyan azon a 35 ft-on múlik az egész? Magamnak is meg tudom venni a csokit, de ha már kedveskedni akar, miért spórol azon a 35 ft-on? Nem olyan nagy összeg, hogy egyszer ne bírná ki. Így legalább nem osztogattam volna el a csokikat.

Nem konkrétan a csokin vagyok kiakadva, hanem ezen az anyagias hozzáállásán. Ha nagy összegről lenne szó, még megértem. És ezt sem értem, miért kell az orrom alá dörgölni, hogy mennyibe került ez a2 csoki amit ajándékba kaptam.

2009. okt. 20. 17:13
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Pár hónapja kaptam tőle egy parfümöt, 8700 ft-ba került. Nem én kértem, ő kérdezte, hogy tetszik-e az illata. Igennel feleltem, ő megvette. Azóta ez elfogyott. Tegnap felhoztam neki a csokis témát, azt mondta, félreértettem a helyzetet. Hát persze, mert ezen félre lehet valamit érteni. Mondta, hogy ma vesz magának parfümöt (kinézett egyet, 10 ezer ft körül van), mert a régi amit 1 hónapja vett, több mint félig van NEM TETSZIK NEKI. Kérdeztem, vesz-e nekem is. Erre ő azzal felelt, hogy ne gondoljam, hogy ő vesz nekem megint ilyen drága parfümöt. Majd elmegyünk az egyik drogériába, és ott vannak 2 ezer ft alattiak, majd abból választhatok. Mondtam neki, hogy jó, inkább ne is szóljon hozzám, nekem egy ilyen ANYAGIAS, kapzsi férfi nem kell. Erre azt válaszolta, hogy majd bebizonyítja, hogy nem anyagias.

(Egyébként nincs szükségem parfümre, eddig is csak ezt az egyet használtam amit ő vett, csak teszteltem ezzel a dologgal, hogy mit reagál. Hát, megbukott, azt hiszem.)

2009. okt. 21. 13:13
 22/27 A kérdező kommentje:
És persze amikor egy ismerősének (nem haver vagy barát) születésnapja van, elviszi sörözni, különböző drága piákat vesz neki, tehát elég sokat költ rá, legalább 8-10 ezret. Persze másnap ez az illető egy f*szkalap.
2009. okt. 21. 13:15
 23/27 anonim ***** válasza:

hát már bocs,de ilyenre,hogy "veszel nekem is?" johogy azt mondja h nem,max olcsot

normális nő nem kér a pasijátol semmit,hanem örül ha kap....

eredeti kérdésben még 30forinton akadtál ki,most már többezren...

érdekes

pasi helyébe én keresnék mást,aki nem a pénzen nyavalyog

(én is irjak akkor ide idiota kérdést,hogy "miért nem vesz nekem a párom ezt meg azt? "...megtehetné,2x annyit keres mint én,mert én még tanulok...én mégis veszek neki elég sok mindent (nem 50forint értékben),és mégsem várom el hogy ő is..mert normális kapcsolatban nem kellene nézni hogy ez most vett 10ezer értékben,akkor a másiknak is kell...)

felháborit nőként is amiket irsz

22/L

2009. okt. 21. 15:36
 24/27 A kérdező kommentje:

Sajnálom, kedves utolsó, hogy nem olvastad végig az előző kommenteket. Azt tanácsolták, teszteljem le, hát megtörtént. Nincs szükségem a parfümre, ez csak egy kérdés volt, hogy ő hogyan reagál.

Akármennyire is azt gondolod, hogy a barátom elfog hagyni, mert egy önző hülye p. vagyok, sajnálom, tévedsz mert egyik sem jellemző rám, és nem fog elhagyni. :)

2009. okt. 21. 16:31
 25/27 anonim ***** válasza:
pedig végigolvastam,hidd el...
2009. okt. 21. 17:03
 26/27 anonim ***** válasza:
euekszerint egyedül én értettem már elsőre a csokis dolgot is csak? Annyi hogy az ő verziójába van előadva és a válaszolók meg nem gondoljál át hogy is volt. Elmondom. Hozta szerencsétlen gyrek a csokit a csaj meg kiakadt és elkezdett nyavajogni hogy ő ezt nemsejeti meg nemkell add a kutyának és erre rágott be a pasi. Ha eddig nem lett volna világos.
2009. okt. 22. 02:32
 27/27 anonim ***** válasza:

Aki itt anyagias, az te vagy, nem a fiú. Te magad írtad, hogy vett már neked több ezer forintos parfümöt, most meg egy nyavalyás csokin vagy kiakadva? És ha most saját magának vett parfümöt, neked pedig nem? Egyébként is, micsoda kérdés, hogy neked is vesz-e?! A saját pénzével azt csinál, amit jónak lát. Kicsit korai, hogy be akarod osztani, mire költsön.

Elkényeztetett, arrogáns kiscsaj vagy. Legalábbis a soraid alapján annak tűnsz.

2009. okt. 22. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!