Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselnétek el, ha a...

Hogy viselnétek el, ha a párotok ennyire anyagias lenne?

Figyelt kérdés

Tök lényegtelen dologról van szó, de nekem azért még is számítanak ezek az apró dolgok. Szóval, arról van szó, hogy kaptam tegnap 2 csokit a barátomtól. Örültem, hogy na gondolt rám. Erre azt mondja, csak azért vette meg, mert le volt árazva 99 ft-ra. Persze 2 olyan csokit vett, amit nem szeretek, és elosztogattam. Mondtam neki, mi a kedvenc csokim, legközelebb hozzon olyat. Azt mondta az nem volt leárazva, azért nem olyat vett. Most komolyan azon a 35 ft-on múlik az egész? Magamnak is meg tudom venni a csokit, de ha már kedveskedni akar, miért spórol azon a 35 ft-on? Nem olyan nagy összeg, hogy egyszer ne bírná ki. Így legalább nem osztogattam volna el a csokikat.

Nem konkrétan a csokin vagyok kiakadva, hanem ezen az anyagias hozzáállásán. Ha nagy összegről lenne szó, még megértem. És ezt sem értem, miért kell az orrom alá dörgölni, hogy mennyibe került ez a2 csoki amit ajándékba kaptam.

2009. okt. 20. 17:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%
Én leülnék vele beszélgetni.
2009. okt. 20. 18:11
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
Húúú, én nem tudnék agyalogni ilyen piti dolgokon.
2009. okt. 20. 19:01
 13/27 anonim ***** válasza:
15%
Valószínű a gyerek nem milliárdos.
2009. okt. 20. 19:27
 14/27 anonim ***** válasza:
20%
Ha mostis így fogadod akkor ne is csodálkozz ha soha az életben nem kapsz senkitől semmit.
2009. okt. 20. 19:50
 15/27 anonim ***** válasza:

Érdekes dolgok ezek.

Az én párom is olyan (volt), hogy mindig az orrom alá dörgölte, hogy mennyibe is kerülök-képes volt vezetni a gépén, hogy mennyit szánt rám- pedig nagyon ritkán és nagyon csekély mennyiségben engedtem meg neki, hogy ő fizessen ki pl egy sütit. Többször is a fejemhez vágta, hogy elvárom tőle, hogy haza vigyen autóval (ez nem igaz)és még arra sem vagyok képes, hogy kifizessem!-pedig nem Gödüllőről visz el Vácra, közel lakunk egymáshoz.

Nálam betelt a pohár és nagyon komolyan elbeszélgettem vele, hogy nem szabad ennyire anyagiasnak lennie. Spórolni tudni kell, de nem mindig minden helyzetben. Neked is ezt javasolom. Én azt hiszem nálunk azóta megváltozott a helyzet:)

L/22

2009. okt. 20. 20:51
 16/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem az ilyen pasit.Nem hogy a kedvedben járna.Az én párom sem hu de gazdag, ide meg oda kell adnia a pénzt, de mindig hoz nekem valamit, ha jön hozzám.Nagy tábla milka csoki meg ilyenek, azt a maradékot is nekem szánja. Beszélgess el a pároddal! És szerintem is tedd probára.
2009. okt. 20. 22:06
 17/27 anonim ***** válasza:

Örülj neki,hogy nem szórja a pénzt.

Ez az a fajta pasi,aki hitelt se szeret felvenni,így nem is fogtok tönkremenni.

Hm,fél év alatt kevés a két csoki?Hiszen még nem is ismeritek egymást.Mit kellene rád költenie?

Az,meg aki szerint mozi,meg étterem,meg kirakat.Hát nem tudom hol él.Vegye meg magának.Nem a középkorban élünk,tessék tudomásul venni egyenjogúság van.A nő is elköltheti magára a fizuját.

2009. okt. 21. 01:32
 18/27 A kérdező kommentje:

Bocsi, de tanulóként nincs mit magamra költenem.

Azért nem értem, ha a kedvemben akar járni, miért sajnálja azt a 30 forintot? Ha 100 ft lenne, vagy több, megérteném. Egyébként nem milliomos, de ha a haverokkal sörözik, akkor egy hétvége alatt elisznak 10-15 ezret. Szerintem beleférne neki, hogy ne a 100ftos csokit vegye meg, hanem ami 130ba kerül, ha tudja, hogy az a kedvencem. Nem hiszem, hogy egy csoki miatt én olyan qva önző lennék. Soha nem kértem tőle semmit, de ha már hoz valamit, olyat hozzon aminek örülök is.

2009. okt. 21. 06:47
 19/27 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy iszonyat szarrágó pasival élni. És itt most direkt nem azt mondtam, hogy spórolós, mert az más. Óriási különbség van, a takarékosság és a szarrágás között. Nem arról van szó, hogy csak egy 95 forintos csokit tud megvenni, hanem, hogy nem kell hangsúlyozni, hogy csak azért vette, mert le volt árazva. Ez a parasztság. Ütném agyon a férjem, ha egy 95 ft-os csokit, csak azért venne meg nekem, mert olcsó. Ugyan már. Egy 5000 forint pulcsinál oké, hogy nem a 8000 ezreset veszi meg, azt még megértem, de egy 95 ft-os csokinál????

És igen sajnos ezek azok az emberek, akik, ahogy a kérdező is írta, elinni, elszórakozni nem sajnálják a pénzt. Szerintem kedves kérdező, ülj le a pároddal beszélni. Hidd el, ha ő ilyen, hosszabb távon nem fogtok tudni együttmaradni.

2009. okt. 21. 08:18
 20/27 anonim ***** válasza:

tök megértem a kérdezőt. Kicsit gáz, venni egy olyan dolgot, amit nem szeretsz, és még az orrod alá is dörgölni, hogy csak azért ezt vette, mert akciós volt. Akkor inkább ne vegyen semmit, senki nem kérte... De ha már veszek vkinek vmit, akkor 1. olyat veszek, aminek örül is, 2. nem kérdkedek az árával. Elég tetű lehet a pasid. Mond meg neki, máskor inkább ne vegyen semmit.

Az én párom is eljátszotta egyszer, ő lement a boltba sörért (igaz, a legolcsóbbat vette magának is) majd hozott nekem egy kb 50ftos kapuciner szeletet. Utálom a kávés csokikat, így megmondtam neki nyugodtan egye meg. Nekem is szarul esett, hogy magának megveszi a 3sört 400ft-ért nekem meg vesz egy 50ft-os csokit. Márcsak azért is, mert ha róla van szó én sosem spórolok. Megbeszéltük, azóta meg kapok tőle egy csomó mindent... Persze ez nem elvárás,, mert én sem várom el, hogy vegyen bármit is, de ha már vesz vmit, akkor olyat adjon, aminek örülünk, különben minek az egész?

2009. okt. 21. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!