Hogyan mondjam el anyának hogy cigizek?
Nekem van egy 18 éves lányom. Kb 2-3 éve meg elötte is a lányom utálta aki dohányzott ( sajnos én is cigizek ) én is ugy gondoltam jo lesz ha utálja mert nem fog rágyujtaniu, na kb 1 éve 17 évesen rájöttem h. elsziv pár szál cigit, végül is ö mondta el, mert éreztem rajta sokáig, és ezt nem lehet mindig másra fogni ( magamrol tudom ), akkor azt mondtam neki, nem normális ha rá fog szokni, mert KÁROS, meg sok pénzbe is kerül !! Eltelt pár honap már magának vette a cigit, jo nem sziv sokat de ez az ut ahoz h teljesen rászokjon, de mivel már 18 éve ( igaz tanul még ) nem szolok bele, haragszom, ha itthon gyíujt rá, de ugyis rá fog, nem tudok mit tenni, mert magamat minösiteném joggal mert én is szivom, probáltam lebeszélni , nem ment.
Szerintem mond el, semmi baj nem lesz.! De probálj nem rászokni jobban, vagy leszokni inkább.
Én odaálltam Anyukám elé és rágyújtottam. Tesóm évekig titkolta, kapott is érte. Nekem egy szót se szólt, mert nem hazudoztam.
Légy őszinte, főleg ha saját kereseted van, nem hinném, hogy akkora dráma lenne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!