Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyának...

Hogyan mondjam el anyának hogy cigizek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és szeretném bevallani ezt anyának, de tuti kiakadna. már több mint egy éve. eddig tudtam titkolni de már kezd lekiismeretfurdalásom lenni. hogyan lehetne tapintatosan elmondani?
2009. okt. 20. 17:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy már magától is rájött...
2009. okt. 20. 17:16
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Nálam rájöttek,de rosszabra számítottam,mert nem volt leszidás, csak okítás!

Szerintem vagy eléállsz, és őszintén megmondod, hogy figyelj anya, el akarom mondani, hogy dohányzom és megértem, ha nem vagy ettől túl boldog,de valszeg hajlamos vagyok rá és kész.Ez van.Te ettől még ugyan az a jó kislány maradsz.Vagy csak hagyod, hogy ő jöjjön rá és lebuktasson.De jobb ha elmondod.Amúgy tény, hgy vannak akik hajlamosabbak a rágyújtásra és vannak akiket errővel sem lehet rászoktatni.SZóval a génekben benne van, hogy te bizony hajlamos vagy arra, hogy rágyújts függetlenül attól, hogy a családban van-e dohányos vagy nincs!

2009. okt. 20. 17:19
 3/17 A kérdező kommentje:

családban is vannak dohányosok

keveset dohányzom, nem sokat egyáltalán

talán ha tudnának róla akkor még kevesebb lenne rá a kényszer hogy rágyújtsak, csak attól félek hogy elkezdenének tiltani meg ilyenek, holott tudják nagyon jól minél jobban tiltanak annál jobban csinálom...

2009. okt. 20. 17:24
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is mondd el és kész. Bár én tartanék attól, hogy pénzmegvonás lesz meg hasonlók, hogy ha nincs pénzem rá, akkor nem tudok dohányzoni, de mivel 18 vagy, simán lehet saját kereseted is...
2009. okt. 20. 17:29
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Azért nem minden szülő válik sárkánnyá egy ilyen helyzetben! Én apámtól tartottam a legjobban, el se mondtam neki, aztán egyszer csak "rajtakapott", tulajdonképpen az orra előtt gyújtottam rá, de egy árva szót nem szólt érte.
2009. okt. 20. 17:35
 6/17 anonim ***** válasza:
58%
Ésakkor mivan ha cigizel? Egyáltalán mit kell ezzel hencegni? Majd rájön ha akar. De nemhiszem hogy bármi beleszólása lenne ha cigizni akarsz.
2009. okt. 20. 17:43
 7/17 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is rájöttek! Főleg úgy, hogy nálunk csak nevelőapám cigizett, de ő is kint. De nem is a cigi illatról jöttek rá, hanem egyszer suli előtt otthon hagytam és anyum meglátta. Ez általános suli kb 6.osztályában volt. Ki volt bukva rendesen.
2009. okt. 20. 17:55
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
12 évesen már cigiztél? :S Hát ez durva...:SS
2009. okt. 20. 18:07
 9/17 anonim válasza:
76%
"Anya, képzeld, cigizek" <-így.
2009. okt. 20. 18:08
 10/17 A kérdező kommentje:

van saját keresetem

anyáék a tanulmányaimat fizetik főképpen

nagyjából minden mást magamnak veszek

2009. okt. 20. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!