Hogy mondjam el anyának?
Van egy srác és nagyon tetszik nekem.. és énis neki.. találkozni szeretnénk de nem akarom titokban csinálni :S
Nem tudom hogy mondjam el anyának mert egyáltalán nem szoktunk beszélgetni ilyenekről..és olyankor..olyan rossz érzésem wan .. 13/L
Jólvan , rendben :)
Köszönöm szépen :))
Szia!
Szerintem anyukáddal ülj le, mond el neki, hogy valamiről ki szeretnéd kérni a véleményét. Úgy mond el, ahogy előjön belőled, semmit nem kell szépíteni vagy elhallgatni. Anyukád nagyon büszke lesz rá -amúgy már lehet is, ha rossz érzést kelt benned a hazugság:)- hogy ilyen lánya van! Elég nehéz évek előtt állsz, ha most ezt anyukáddal megfelelően le tudod rendezni, akkor nyert ügyed van a továbbiakat tekintve, biztonságban fogod magad érezni, nem nyomja a válladat majd mindig, hogy hazudnod kell. Bátran! Nagyon ügyes leszel! Ha anyukád negatívan fog reagálni, akkor sincs semmi gond, próbáld megérteni, hogy félt. A kiszemelt fiúnak sem érdemes hazudni, nyugodtan mond el neki, hogy anyukád hogyan állt a kérdéshez. Ha így is kellesz neki, akkor jól választottál:) Szerintem te egy klassz csaj vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!