Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyának?

Hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés

Van egy srác és nagyon tetszik nekem.. és énis neki.. találkozni szeretnénk de nem akarom titokban csinálni :S

Nem tudom hogy mondjam el anyának mert egyáltalán nem szoktunk beszélgetni ilyenekről..és olyankor..olyan rossz érzésem wan .. 13/L

2011. júl. 21. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Mikor én 13 éves voltam én is féltem elmondani, de aztán nem tudom, hogy jött és elmondtam és teljesen nyugodtan fogadta, szóval szerintem mondjuk reggelinél kezdj el beszélgetni vele, hogy elmehetsz-e egy fiúval találkozni, mert neked nagyon tetszik. Az őszinteség jobb. Ne hazudj neki, mert később nem fog megbízni benned és nem mer majd elengedni.

2011. júl. 21. 22:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , nagyon aranyosak vagytok :)) .. ma elmondom neki és remélem jól fogadja majd:$
2011. júl. 22. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
mi volt?:)
2011. júl. 29. 23:57
 14/16 A kérdező kommentje:
EL mondtam anyának is örült neki.. :D pedig azt hittem el sem enged.. aznap este be is mutattam nekik anyának meg apának hogy ne féltsenek annyira.. mondták hogy aranyos srác nagyon. :)) szoktunk találkozgatni mostis.. :) lehet hogy szerelmes vagyok.:$
2011. júl. 30. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:

A 07-21 21:46 órakor válaszoló vagyok.

Juuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhéééééééé!

Gratulálok!

2011. júl. 31. 22:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :$$
2011. júl. 31. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!