Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha unalmasnak...

Mit tennél ha unalmasnak éreznéd az életed, de nem tudod, hogy hogyan vigyél bele színt, mert nem tudod, hogy mi érdekelne, mit élveznél?

Figyelt kérdés
Nézem pld az iwiw-et és azt veszem észre, hogy mindenki csinál valamit....én nem...mármint a munka és a család mellett....utazgatás szép országokba, hobbi...nekem nincs ilyen, csak úgy vagyok...nem is tudom, hogy mi érdekelne, ráadásul még ki is fáradok a hétköznapokba ( munka, gyerekek)....Hogyan változtathatnék így és miben, hogyan, merre? Tudom, ez egy hülye kérdés, de nem tudom.
2009. okt. 20. 09:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi tánctanfolyamra mentünk a férjemmel, hogy kimozduljunk a szürke hétköznapokból. Jó buli... :) sokan járnak.
2009. okt. 20. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!