Ti mit tennétek a helyemben?
Megpróbálom röviden leirni a problémám.
Páromnak a viselkedése nagyon zavar.Elég sokszor fordul elő,hogy lebutáz,lehülyéz,nagyképűz stb.Ma reggel kimentem a konyhában csinálni kávét.Megjegyeztem hangosan,hogy büdös van.Erre szól a 13 hónapos fiunknak:'na anyád nagyon intellingens.'Múltkor a szüleinél beszélgettünk a gyerekről,meséltem nekik,szétnéztem a neten és véleményt kértem,hogy melyik babakaja a legjobb minőségű,erre az volt a válasza:Húúú akkor én nagyon menő vagyok.
Megszerveztem a gyerekünknek az első szülinapi buliját,hogy együtt legyen a család,barátok,erre azt mondta,azért csinálom,hogy én legyek a középpontban stb.
Szerinte nem nagyon tudok főzni,mert kevés olajban sütöm a húst stb.16 éves korom óta egyedül élek,soha eddig senki nem mondott ilyet,sőt az exeim szerették a főztöm,erre azt mondta,hogy nem megsértődni kellene,hanem tanulni a dolgokból és elgondolkozni.
Rengeteg ilyen helyzet van és ezekre a dolgokra mindig az a válasz,
1:Gondolokozzak el magamon 2:Viccelt és nekem semmi humorérzékem nincs,nekem soha semmit nem lehet mondani,mert csak megsértődök.Azt azért hozzáteszem soha nem nevetve mondja ezeket a dolgokat.
Nagyon kezd lehúzni és már kezdek tényleg magamon gondolkozni,hogy valami baj van velem:(

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!