Panelban élők, hogy osztjátok meg a házimunkát? Ketten vagyunk, mind a ketten dolgozunk.
Mosni-vasalni: én
Porszívózni: én
Mosogatni: felváltva
Felmosni: felváltva
Főzni: férjem
Igyekszünk jól beosztani az időnket, mert én általában 10-12 órát dolgozom, a férjem 12-14-et, sokszor hétvégén is, ezért néha még a lakás kitakarítása is egy külön mutatványnak számít...
Általában úgy van, hogy együtt csináljuk. Pl. egy szombati napon, amíg a párom megcsinálja az ebédet meg rendberakja a konyhát, addig én megcsinálom a fürdőt, WC-t, letörlöm a port a szobákban és porszívózok, felmosok.
Hétközben meg apránént szoktuk, kinek mi jut éppen az eszébe vagy mihez van kedve. Vasalni a párom szokott többet, rengeteg ingje van, én alig vasalok magamra. Múlt héten egyik nap kitakarítottam a fürdőt, ő meg egyik nap főzött másnapra kaját nekünk, amit elvsizünk a munkába. Szóval nincsenek leosztva konkrét feladatok, ahogy éppen esik. Vita még nem volt belőle.
26/n
másodnak jelezném,hogy azért mert panel,még nem öntisztuló,azt is ki kell takarítani,itt is kell mosni,vasalni,főzni,ablakot pucolni stb
én csinálok mindent,mosok,főzök,takarítok,vasalok,bevásárolok,gyereket nevelek,meg mellette dolgozok
mondjuk nem minden nap,de akkor 12 órát és éjszaka is
de így többet vagyok napközben itthon,olyankor csinálom a takarítást.amúgy heti egyszer meg szükség esetén,kivéve wc,mert azt két férfi (fiam,férjem) mellett 3-szor kell egy héten
Ki is rázom a KIS UJJAMBÓL, a betűk meg miért lettek nálam sárgák????????????
Utálom az irigyeket.
Volt egy kérdés, kaptál választ, hogy nem tetszik, az a te bajod....Szerintem semmi rosszat nem mondtam, csak tényeket közöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!