Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább vagy...

Mi volt a legdurvább vagy legviccesebb gyerekcsínyed, balhéd? Mi lett a következménye?

Figyelt kérdés

2013. júl. 14. 16:12
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
0%
1.9évesen a barimmal felhivtuk a segélyt.a barimat vissza hivta az ember.ő meg elmondta , es ram fogta pedig ő kényszeritet13/L
2013. júl. 17. 19:16
 22/31 anonim ***** válasza:

rengeteg volt

(pedig nem is voltam rossz gyerek)

-engedély nélküli horgászat ,buszozás stb soha nem kaptak el

-csúnya szavas versért oszt.főnöki

-ellógás a suliból

-"táppénzcsalás"

-több ellenőrzőm volt folyamatosan(profi aláírásokkal)

-elszökés otthonról 2x3 talán(ezért mondjuk nagy bünti volt)

-tüzeskedés ,1ha nádas leégett mire jöttek a tűzoltók

röviden ennyi

2013. júl. 17. 20:45
 23/31 anonim ***** válasza:
Juj, ilyen telefonos dolog nálunk is volt. Csak nem 5-6ezret telefonáltam el, hanem 60.000et.. 12-13 lehettem, fingom sem volt hogy emelt díjas társkeresőre smsezek. Nem emlékszem mi lett belőle.. de az tény hogy a vezetékes telefont szinte miattam köttették ki, mert beszéltem az osztály társammal, akinek a mobilját hívtam, több órát beszélgettünk, akkor hetekig elvoltam tiltva a telefonálástól, és a nagymamám (vele laktam) meg volt róla győződve hogy valami spéci telefonszámuk van a barátnőméknek.. x)
2013. júl. 17. 21:11
 24/31 anonim ***** válasza:
33%

-Egyszer 7 éves koromban elbújtam a konyhában az asztal alá(az asztal egy sarokban volt és a szék is takart engem így nem vettek észre) a testvérem és a szüleim egy órán át kerestek.(Érdekes minden helyet megnéztek még az udvart is körül járták csak pont azt nem ahol én voltam)

Végül a testvérem talált meg. Utána leszidtak, hogy miért csináltam ezt meg stb. De ami nem tetszett hogy mikor jöttek hozzánk vendégek vagy mi mentünk vendégségbe akkor mindenkinek elmondták ezt az esetet.

-Egy hasonló eset ekkor 9 éves voltam mikor elmentünk az egyik ismerősünk birtokára. A birtokon volt egy nagy tó is.Idegesített, hogy a szüleim állandóan mondták nekem, hogy ne járjam körbe a tavat mert félnek, hogy beleesek(komolyan nem 5 éves voltam akkor biztos nem estem volna bele még csak a tó szélére se mertem menni mindig távol álltam a tótól.)Csak úgy járhattam körbe a tavat körbe ha a szüleim is velem jöttek.Egyszer elindultam egyedül de nem azért mert elakartam szándékosan bújni(a fenti esetből tanultam azóta nem csináltam ilyet) hanem mert egyedül akartam lenni. A szüleim megint elkezdtek keresgélni és ordítozták a nevemet csak én későn hallottam meg. Mikor meghallottam akkor visszakiabáltam. Most is leszidtak és ezt az esetet is elárulták mindenkinek akit csak ismernek.

2013. júl. 18. 18:58
 25/31 anonim ***** válasza:
Nekem az, amikor az egyik tanár urat (idős) lekísértem lifttel a földszintre. De utána pont a harmadik emeleten lett volna órám, és gondoltam, hogy én visszamegyek lifttel. Felmegyek kinyílik az ajtó, és ott áll a magyar tanárom mondván, hogy te mit keresel itt? Én ugye elkezdtem magyarázkodni... utolsó óránk vele volt aznap, így megbeszéltük. A végeredménye az lett, hogy nem árulta el senkinek, de azt mondta, hogy még egyszer ilyen elő ne forduljon! Én azóta a nem merek liftezni!
2013. aug. 6. 10:00
 26/31 anonim ***** válasza:
89%
Etettem a cicát, egy harapást adtam a szalámiból neki, utána haraptam én, anyu rám szólt, hogy azt nem szabad, nem szereti a cica, ne etessem! Mire én beraktam a macskát a hűtőbe, hogy akkor egyen amit szeret! Szerencsére anyu gyorsan kivette. :D
2013. aug. 6. 10:31
 27/31 Amado atya ***** válasza:
81%
Nem gyerekcsíny, mert jó gyerek voltam, de: még az ezredforduló előtt, egy szilveszter délelőttjén egy lazacsávó "kiejtett" egy petárdát a Mercedeséből az Erzsébet királyné út/aluljáró kereszteződésben (69-es villamos első megállója, Trófea étterem stb), én meg munkába igyekezvén nagyon gyorsan visszadobtam neki, a lábai elé a padlóra, majd futás. Gondolom, örült nekem... :D
2013. aug. 6. 14:19
 28/31 anonim válasza:

6-7 évesen fogócskáztam a nővéremmel,befutottam a házba és amikor pont utánam nyúlt,becsaptam az üvegajtót és szétvágta a kezét könyékig..

Sürgősségi lett a következménye meg sok sírás:D

2013. aug. 6. 17:34
 29/31 anonim ***** válasza:
74%
26-os vagyok, köszi, hogy le lettem pontozva! Kb. 2-3 éves lehettem, amikor ez történt, és a macskának semmi baja sem lett!
2013. aug. 6. 18:05
 30/31 anonim ***** válasza:
56%
Macska ment a farakáson. Oda dobbantottam. A macska farát megdobta megijedt elszalad de nem várta meg míg a fara visszament a földre. Kézen állva szaladt el.
2013. aug. 8. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!