30 év feletti nőknek. Milyen hobbitok van? Mit szerettek szabadidőtökben csinálni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 06:27
11/18 anonim válasza:
Jelenleg nem sok időm van hobbira a 13 hónapos fiam mellett,de túrázni szeretek,olvasni és főképp horgászni.
12/18 anonim válasza:
Én itthonról dolgozok, tanfolyamra járok, közben egy 4 éves fiút nevelek egyedül, így nem túl sok időm marad hobbira. De ha mégis akad időm, akkor olvasok, mindent, bármit, mindig is imádtam olvasni. Igaz mostanság több mesekönyv akad a kezembe, mint regény. :)
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek nyomtam a zöldet eddig.
2013. júl. 14. 11:49
14/18 anonim válasza:
30 körül bringáztam, túráztam és túlóráztam, lovagoltam, moziba jártam, sokat szexeltem és kocka hasam volt. Azóta eltelt jó néhány év és itt tespedek egyedül a gép előtt, úszógumiban..., kiszedem a szűkítővarásokat a ruháimból és nosztalgiázok a régi szép időkön..
Na jó, bringázni még néha szoktam.
15/18 anonim válasza:
Ahogy elnézem, rendezhetnénk egy gyakis bringatúrát, csak, mi, csajok.:)))
16/18 anonim válasza:
simán :) jó látni hogy ennyi ember teker:)
17/18 anonim válasza:
Még én alulról súrolom a 30-at, bringázni én is szeretek :)
Leginkább kocka vagyok, gépezek, itt lógok, sorozatokat nézek, néha tornázom mert azt sem ártana.
Főzni is szeretek, valamikor furcsa dolgokból kotyvasztok valamit, de a páromnak általában ízlik :)
Régebben gyöngyöt fűztem és hímezgettem, most valahogy nincs hozzá türelmem, meló után inkább csak leülök. Úszni is szeretek csak drága a bérlet, kirándulni szoktunk menni.
18/18 infomoly válasza:
Harminc fölött kicsivel. Olvasni, csak most ritkábban. Mesekönyvek túlnyomórészt a 2 gyerek miatt. M2 mesecsatorna szinte egész nap megy, de én is szeretem... :-) Blogírás, varrás, ruhaátalakítás, régebben gyöngyfűzés, batikolás, bőrözés, újabban horgolást tanulok. Mostanában megint bizsereg a kezem valamilyen kreatív dologra. Egyenlőre fonalban, cérnában gondolkozom, próbálkozom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!