Miért esik zokon a nőknek, hogy a férfi elvárja, hogy minden nap ételt rakjanak eléjük, miután hazaérnek a melóból?
Mostanában egyre több olyan kérdést olvasok,hogy jogos-e az,hogy a férj azt kéri,hogy napi 8 óra munka után(vagy akár még annyi sem,mert van,hogy munkanélküli a nő) a nő főzzön,és rakjon elé vacsorát/ebédet.
És általában jön a válasz,hogy "Mi vagy te? Rabszolga? Hát nem! Nem vagy köteles teljesíteni,én sem főzök mindig,csak ha kedvem van,ő is tud főzni! Én egy ilyen pasit már rég otthagytam volna!"
Lehet,hogy én vagyok régimódi,de szerintem az lenne a normális,ha a nő minden nap,vagy legalább 2 naponta(de akkor úgy,hogy másnapra is maradjon) főzne. Hiszen ha mi elvárjuk a pasiktól,hogy dolgozzanak és csinálják meg a kerti -és udvari munkát,illetve a nehezebb fizikai dolgokat,és a pasi meg is csinálja,akkor ne panaszkodjunk,ha ő is elvárja,hogy főzzünk,mossunk,takarítsunk.
Ezt most én látom rosszul,vagy csak egyre több a furi felfogású ember?
17/L
Még aktuális ?
Kiváncsi lennék a véleményedre ennyi idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!