Most hogyan tovább? össze vagyok zavarodva, hagyjak időt magamnak?
barátomat 8hónapja ismerem, 6hónapja járunk.
Ez életem első szerelme, és eddig semmi baj nem volt, szerelem volt első látásra, tök odáig voltam érte még a múlt héten is.
De a hétvégét náluk töltöttem, és volt egy több napos családi problémájuk, aminek én fültanúja voltam (nem beszélnék róla) és ez nekem sok volt. Barátom reakciója is eléggé meglepett, olyan kiábrándítóan viselkedett, meg elég dühös volt az otthoniak miatt, így velem is undokabb volt.
Most már 3.napja, hogy itthon vagyok és úgy érzem jó nélküle, pedig amikor szombaton elmentem hozzá, vártam, hiányzott, stb, akkor még semmi baj nem volt.
De most azon kattogok, hogy mit csináljak "velünk" eléggé bevagyok parázva, úgy érzem nekem sok volt ez a hétvége, és jó egyedül lenni,ő meg nem érti mi van velem.
Egyszerűen most nem hiányzik, most jó egyedül, jó itthon a saját családommal, és nem tudom mit akarok vele kapcsolatban. Eddig az elmúlt 8hónapban még sosem éreztem ilyesmit, ezért ez megijeszt. Ha valaki rákérdez zavar, ha valaki felhozza szintén zavar, pedig komolyan hétvége elején még semmi bajom nem volt. Egyszerűen nem tudom megindokolni mit érzek és mi a bajom.
jövőhét hétvégén megyünk esküvőre, ahova mindketten hivatalosak vagyunk, meg utána héten is, (az egyik az ÉN rokonom, a másik az ÖVÉ, az ÖVÉ messzi lakik, az nap 1 éjszakás lenne hanem több!!) nem tudom mit csináljak.
nem tudom hogy legyen? vagy addig lenyugszok és tisztán látom a szitut? mit tegyek most?
igazatok van, igyekszem lehiggadni és normálisan kezelni a dolgokat. barátom is mindig azt mondja hogy menekülök ha valami baj-ez igaz.
terhes nem lehetek :) akkor szoktam bedilizni mielőtt megjön, aztán amikor megvan bújok barátomhoz, mint valami kiscica :D
utolsó, már lehiggadtam.
most levelezünk, ez így tök jó. biztosan az volt a gáz, amit az utolsó előtti írt...non-stop együtt, az sem egészséges
unokatesómék 2éve vannak együtt és minden este találkoznak, nem hiszem el, hogy nem unalmas nekik, nekem ne mondja senki, hogy ha a lány este 7ig melózik nem hulla fáradt, vagy nem sok ez így nekik, mert nem hiszem el.
Töltsetek el időt külön is! Látod, ilyen, ha sülve-főve együtt vagy valakivel. Besokallsz! Csak a pont volt i-n az a családi dolog, nem az a te elsődleges gondod.
Kell külön töltött idő is, ez teljesen normális!
Másrészt, mielőtt megjön, én is ilyen vagyok. Szóval pihenj, nézz meg valami romantikus filmet és aludj egy jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!