Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Költöznétek anyós-apósék...

Költöznétek anyós-apósék melletti, házba szomszédnak?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem, miért?
2009. okt. 19. 10:39
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
100%
Én nem tenném... Egészségtelennek tartom. Benne vagyok, hidd el. Még bugyiban sem mászkálhatok, mert a kopogás, mint fogalom felejtős.. Bár aztán ki tudja... Vannak intelligens szülők is!
2009. okt. 19. 15:41
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ugyanez van, puszi-puszi, meg az egész család nagyon furcsa nekem, mi félig külön, félig együtt lakunk. Közös udvar, külön háztartás. Nem zavarnak amúgy, de nem jó. Annyi mindent csinálnék, nyáron például egész nap bent kuksoltam, mert nem mehetek nyugodtan ki, ugyanis rögtön észrevesznek, jöhet a jó pofizás, körbebámulnak, egyszerűen nem jó.

Meg nagyon nehéz igazán toleráns "öregeket" találni. Először én is azt hittem, hogy milyen jó fejek, mert nem szólnak bele semmibe stb. Na persze, tipikusan olyanok, hogy Csináljátok csak, én semmibe sem szólok bele! Közben meg a fenét. Megy az intrika és bele is pusztulna, ha nem tudna mindent, és nem próbálkozna azzal, hogy úgy éljünk, ahogy ő gondolja...ebbe az is beletartozik, hogy a lakásunkat meg mindenünket alakítaná, az ő hülye ízlésére. Mi lenne egy gyerekkel? Ha messzebb lennénk nem hiszem, hogy ennyire bele tudná ütni az orrát mindenbe.

Viszont, ha úgy állnánk, hogy az eladó szomszédházat meg tudnánk venni, ráadásul az ár alatt, akkor megvenném. Befektetésnek. Amíg kilábalunk a válságból lehet kicsit csinosítgatni, akár saját kezűleg, az is növel az értékén, aztán, ha megint "normálisak" lesznek az ingatlan árak, akkor túl adni rajta és menni egy jobba, távolabbiba, vagy akár építeni egyet valahol pontosan olyanra, amilyenre szeretnénk.

2009. okt. 19. 15:44
 33/36 anonim ***** válasza:
97%
Mi a nagyszüleim mellett lakunk és szerintem jó, mert minden héten együtt tudunk egyszer ebédelni és ha a gyerekekre vagy az állatokra kell vigyázni, amíg a szüleim elmennek, akkor is tudnak segíteni. A nagymamám orvos és az azért jó, ha tudom, hogy a segítség a szomszédban van baj esetén.
2009. okt. 19. 16:09
 34/36 anonim ***** válasza:
Nem szeretnek a kozelukben lakni, a parom azt szokta mondani, hogy az anyos ne tudjon papucsba atjonni, annyira kell lakni toluk :))
2009. okt. 19. 22:21
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

15:44

szívemből szóltál!

11:10

az első mondatoddal nem értek egyet. milyen kompromisszumot kössek és kivel, hogy a reggel frissen mosott vasalt törcsimet ne dobja be a mosógépbe? amikor leviszem a tányérokat és elmosogatnám "jaj hagyd úgyis nemsokára mosogatok" aztán meg hallom hogy panaszkodik a szomszédnak? amikor hallom hogy azt tárgyalják, hogy miért van mindkettőnknek autója miért nem adjuk el az egyiket? amikor elalszik a nappaliban és ha hazaérünk felébred és csúnyán néz ránk, de ő úgy hangoskodik reggel hogy csukott ajtónál fél szinttel feljebb felébredek rá?

milyen kompromisszumot kellene ilyekor kötnöm?????

2009. okt. 19. 22:55
 36/36 acidtrip válasza:
Soha, semmilyen korulmenyek kozott NEM SZABAD az anyos/apos/csalad melle koltozni ugy, hogy a rokonsag barmikor papucsban atjohessen es kopoghasson az ajtodon. Nalunk kozvetlen kertkapcsolat van [kiskapu] es para az egesz helyzet. Leginkabb nem amiatt, hogy az aposom mellettunk el, hanem amiatt, hogy ha a rokonsagbol barki jon az aposomhoz, hivas/csengetes/barmi nelkul egyszer csak ott all az ajtom elott a hivatlan vendeg. MEGAGIGAPARA, eppen erre megy ra a kapcsolatom... :((((
2014. szept. 25. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!