Költöznétek anyós-apósék melletti, házba szomszédnak?
Ma már a fiatalok nem tudnak kompromisszumokat kötni,ezért ez a sok vita a szülőkkel.Nekem az anyósom és a gyerekeim is a közelben laknak.Soha egyikünknél sem okozott gondot,ha valaki átment a másikhoz.Ha zavart,akkor megmondtuk egymásnak,hogy most nem érünk rá beszélgetni,de az is előfordult,hogy a vendég beállt segíteni a munkába.Sokszor meg nagyon jól jött,hogy van kihez fordulni,ha valami baj volt,vagy hirtelen elkellett menni hazulról,és van kire hagyni a gyereket.A közelség csak akkor zavaró.ha csípőből utálja valaki a másikat.Mindenkinek vannak jó ötletei,tanácsai,az idősebbek tapasztaltabbak,érdemes rajta elgondolkozni stb
és azt sem kellene elfelejteni,hogy te is leszel anyós!
Szia!
Háááát.... nekem viszonylag jó a kapcsolatom az anyóssal és nem is az a "pici fiam" típusú... de nem élnék mellettük... Valaki jól írta, kell a távolság. Nekem is kell egy kis pihi, nyugi. Így is szinte 2-3 naponként hív, hogy hogy van az unokája, pedig minden 7végén visszük :) Van, ahol ez működik (ismerek olyan családot, ahol 1 emeletnyire vannak egymástól egy társasházban), de az anyós ott rendkívül liberális ezekben a dolgokban. Csakis akkor van az unoka náluk, ha leviszi lánya, illetve külön telefonál, ha valamit szeretne, nem rohangál át, mint pók a falon:) szóval ez teljesen ember-és családfüggő.
11:20 vagyok
anyu mellé költöznék mert tudom, hogy nem lógna ott állandóan, de anyósék úgy gondolják, hogy majd a fiatalok mindent megcsinálnak náluk ők meg
élik nyugdíjas életüket. Arra nem gondolnak, hogy nekünk saját életünk van és azt akarjuk építeni.
Igazából nekem is most még csak jelöltek:)
8 hónapja lakok velük, és az marhára zavar hogy Párommal és velem csináltatnak "mindent", a 25 éves öccse meg egésznap ül a gép előtt és veri a f*szát és semmit nem csinál, és senki nem szól neki, hogy neki is kéne már vmit csinálni.
1.,Én ugye "idegenként" nem szóolhatok, hogy vegye már észre magát és csináljon vmit. Más meg nem szól neki.
2., A másik dolog meg nem tudom elképzelni, hogy egy házra ami 1+4félszoba és a rezsije 5 felé van elosztva, hogy az havi 90ezer forint legyen meleg kajával együtt(mert anyós főz ránk is, így lett kitalálva).
És én megint csak nem fogom megkérdezni, hogy mégis mennyi a ház rezsije. A Párom meg nem kérdezi meg mert nem akar velük összeveszni.
Ezek a dolgok egyre jobban nagyon kezdenek idegesíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!