Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Költöznétek anyós-apósék...

Költöznétek anyós-apósék melletti, házba szomszédnak?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem, miért?
2009. okt. 19. 10:39
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

És egy jó pár dologba beleszólnak.

Jah és a naponta reggel-este puszi, náluk ez a divat, az én családomba meg nem ez volt, és nem vagyok az a nagy puszizos (ha olyanom van adnék, ha nem akarok akkor nem, de itt kelllllllll), a szüleimnek nem adtam egész életembe annyi puszit mint anyóséknak ezalatt a 9 hónap alatt.

És így nem nagyon akarnék pár méterre lenni.

2009. okt. 19. 12:14
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg ember függő,ha a kedves anyós meg após képesek felfogni, hogy a fiataloknak saját életük van akkor nincs gond és nem is járnak a nyakukra.Viszont vannak olyan nagyszülők akik agyon sértődnek ha estleg szólni mernek a fiatalok, hogy nem kell napjában töbször is látni egymást.Ekkor nem lehet mit tenni,hiába szólsz te kedvesen szépen a lényeg mindig ugyanaz"nehogy már a vejem vagy a menyem mondja meg nekem, hogy mit csináljak!" De mondom ez ember függő,van aki tudja mikor alkalmatlan stb.Ha engem kérdezel én visszakérdezek, hogy milyenek az ősök te ismered őket.
2009. okt. 19. 12:17
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Amiket leírtál én azt javaslom ne pár méter legyen a távolság!!!!
2009. okt. 19. 12:20
 24/36 anonim válasza:
100%
Azért lehet kihagynám:)))
2009. okt. 19. 12:38
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Akár én is írhattam volna a kérdést! Menjetek messzebb!
2009. okt. 19. 12:45
 26/36 A kérdező kommentje:
Párom azt mondja, hogy a külön bejárat nagyon sokat számít, és hogy csak úgy nem járkálnának át, és nem szólnának bele semmibe...háááát?!
2009. okt. 19. 12:56
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
ilyen esetben (amiket leírtál) még véletlenül se költözzetek a közelükbe!!:)
2009. okt. 19. 13:02
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Azért, mert úgy vélem, több generáció nem nagyon fér meg egymás mellett hosszú távon biztosan lesznek konfliktusok. Én eléggé konfliktuskerülő vagyok, ami pedig bánt, azon nagyon sokáig tudom rágni magam. Exanyósommal 10 évet éltem egy házban, borzalmas volt, nem kis része volt közvetetten abban, hogy szétmentünk az első férjemmel. A mostani anyósom sokkal jobb, bár már Ő is kimutatta a foga fehérjét. Én most épp azért neheztelek rá, mert kb. 2 hónapja otthon van, nem dolgozik, kb. 1 órás út lenne, hogy néha meglátogassa az unokáját, de nem jön. Tudom, erre sokan azt mondják, addig örüljek, míg nem jön, de én arra az időre félretenném a nézeteltéréseket a gyerekem érdekében, de néha jöhetne. A házában kórházba került egy barátnője, hozzá például bement látogatni. Nekem meg fáj, hogy az unokájához nem jön, holott tudom, hogy nagyon szereti. Mellé se költöznék semmi pénzért. Bennem is van hiba, de az ilyen konfliktusokat jobb elkerülni.
2009. okt. 19. 13:03
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is azt mondta a külön ház az majd megoldáas lesz most meg fogja a fejét hogy mégsem!!!
2009. okt. 19. 13:13
 30/36 anonim válasza:
100%
Tényleg ez viszony kérdése.Szerencsére az én szüleim és a párom szülei sem szólnak bele a dolgainkba.De azért nem egészséges hosszútávon egy házban vagy a szomszédban lakni..
2009. okt. 19. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!