Költöznétek anyós-apósék melletti, házba szomszédnak?
Engem zavarna, ha állandóan átjárnának a kisbabához tanácsot adni, ellenben jól is jönne, hiszen nem kellene bölcsibe adni, lenne olyan aki vigyáz rá.
Szomszédba nem, de mondjuk 30 km-re igen.
Hosszú távon semmiképp sem, max. csak kényszermegoldásból ideiglenesen.
Engem zavaró lenne, ha állandóan "szem előtt" lennénk, saját családot szeretnék, ahová néha meghívjuk az anyósékat, de nem akarom, hogy a mindennapjaim része legyen.
Egyébként saját családomban van ilyenre példa és a következmények borzalmasak mindkét fél részéről. Persze ez család/emberfüggő.
Soha, tényleg csak ha a híd alatt és eközt kéne választani. Én egy házban éltem velük, rendesen megkeserítették az életemet/életünket. Ha tisztes távolságban lettünk volna egymástól, a viszonyunk jó maradt volna, mint a költözés előtt. Beleszóltak a kislányom nevelésébe, és elkezdtek a férjem előtt pocskondiázni. (ez főleg anyósra értendő).
Szóval mégegyszer: SOHA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!