Miért nem érti meg, hogy bár elmúltam 20, de szükségem van nekem is a szórakozásra?
Mivel ez anonim oldal,őszinte szeretnék lenni!
33 éves férfi vagyok,van egy 5 éves kisfiunk,élettársi kapcsolatban vagyunk,nem házasok!
A párom nem érti,miért kell nekem a szórakozás?
A szórakozás nálam abból áll,hogy elmegyek heti 2-3 alkalommal a barátaimmal,munkatársaimmal,és szolidan iszogatunk,szórakozunk,eléggé kulturált környezetben.
Bevallom,igen,nem akarom hogy ő is jelen legyen,mert szinte csak férfiak vannak jelen,és vannak olyan témáink is (nem megcsalás),amik nem egy nő fülébe valók,biztos nőknél is van ilyen,mikor összeülnek.....
A másik az,hogy szükségem van egy egészséges önbizalom simogatásra is,szeretem mikor elegánsan felöltözöm,és megbámulnak a csinos nők .....ilyenkor vonzó férfinak érzem magam,és képes vagyok elfelejteni,hogy asszony,és gyerek vár otthon.....
Ez főbenjáró bűn lenne?

9: nem kell hozzá 20 évet várni, elég 12-t, aztán pisloghat mint a volt férjem, amikor a gyereke egy laza mozdulattal kinyomja a skypeon, mert a haverjával beszélgetne inkább. Aztán nézhet ő is meglepetten, hogy " de X fontosabb, mint apuci?????" Csak annyit mondtam neki, hogy elkéstél, nem most kell a gyerekkel jópofizni...
Pedig szóltam neki, amikor egyszer mondta, hogy nem jön a gyerekért mert fáradt, akkor megmondtam, hogy remélem ha majd ül egyedül az öregek otthonában és felhívja a gyerekeit, hogy látogassák már meg, akkor megmondják, hogy nem , mert fáradtak, nem érnek rá...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!