Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom volt felesége neheztel...

A párom volt felesége neheztel rám, amiért nem viszem el az ő lányukat is nyaralni a szüleimhez. Miért kellene őt is elvinnem?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 18:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Ezt mondom, ezért nem kell leállni olyannal, akinek már van gyereke, mert csak a probléma van a gyerek anyjával...
2013. júl. 11. 20:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem elég fura helyzet lenne, minden válaszadó szülőjének, ahogy az enyémeknek is, ha egyszer csak odavinnék nekik pár hétre egy olyan gyereket, akit mondjuk 10 éves korában megismertek, azóta láttak egyszer-kétszer évente a nagyobb családi eseményen, és közölném velük, hogy Katika itt nyaral...

Az ember igyekszik mostohaként mindent megadni a kicsiknek, de idős szülőktől nem lehet és nem is szabad elvárni effajta ingyen bébiszitterkedést. Mellesleg szerintem a kicsi sem érezné magát számára szinte idegen idős emberek között, ezt se felejtsük el. Ahogy a nő szülei nem tudnak unokaként tekinteni a gyerekre, ugyanúgy a kislánynak is csak egy idegen bácsi és néni, akikhez egyáltalán nem biztos, hogy szívesen menne.

Szerintem ez koránt sem a gyerekről szól, hanem a kellemetlenkedésről. A felnőttek játszmája, elsősorban a volt feleségé, és ahogy én látom, legkevésbé sem a gyerek érdekében teszi. :(

2013. júl. 11. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Kimaradt egy szó. Helyesen: ... sem érezné JÓL magát...
2013. júl. 11. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Itt rég nem arról szól a dolog, hogy a párod exe azt akarja, hogy a gyerek is ott nyaraljon, hanem itt titkon remélni, hogy konfliktus lesz köztetek. Ilyenek a volt feleségek, ezért nem szabad gyerekesekkel kezdeni....

Amúgy erre a párod mit mond? Erről nem írtál semmit!

Ja és ha nem akarod akkor nem viszed el a gyereket, egyrészt ne varjunk már plusz feladatot a nagyszülők nyakába, főleg úgy, hogy szinte (vagy egyáltalán) nem is ismerik azt a gyereket!

2013. júl. 12. 07:09
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Abszolút nem jogos az elvárása. Nem is tudom, hogyan gondolhatja, hogy egy vadidegen gyerekkel majd ugyanúgy unokáznak a szüleid...Ha ennyire méltatlannak érzi, hogy az ő gyerekének nincs nagyszülője, akkor keressen neki pótnagyit, vagy varrja a saját pasija (már ha van) szüleinek a nyakába...Bár, gondolom, azok se örömködnének egy idegen gyerektől főleg manapság, amikor a saját nagyszülő is sokszor lepattintja a gyerekeket.
2013. júl. 12. 07:16
 16/16 anonim ***** válasza:
A nagyszülőktől is meg kéne kérdezni, hogy mit szólnának, etetnék-e, illetve vállalnak-e felelősséget érte. Hiszen mi lesz ha baja esik. Van-e az időseknek pénzük plusz egy gyerekre. Gondolom, ha az unokájuknak vesznek egy jégkrémet a vendég gyereknek is kell. De csak gondoljuk arra, hogy a gyerek 5* eszik egy nap. Ez mind pénz.
2013. júl. 12. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!