Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom volt felesége neheztel...

A párom volt felesége neheztel rám, amiért nem viszem el az ő lányukat is nyaralni a szüleimhez. Miért kellene őt is elvinnem?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 18:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem miért kellene a te szüleidnek foglalkoznia egy olyan gyerekkel, akihez semmi közük... Hallottam már olyat, hogy a saját unokával bevállalták a mostohatesót, mert jól elvolt a két gyerek, de ez egy kedves gesztus, semmiképp nem elvárható...

Én a helyedben visszakérdeznék, hogy a szüleidnek mi köze az ő gyerekéhez.

2013. júl. 11. 18:17
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Mondd meg neki, hogy akkor, ha a te gyereked meg nála nyaral.
2013. júl. 11. 18:27
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Ha ti is szoktatok menni hozzájuk, akkor illene, mert mégis csak a párod gyermeke.
2013. júl. 11. 18:56
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Őszintén: nem tök mindegy hogy mit gondol? Gondolom nem akartok a legjobb barátnők lenni.
2013. júl. 11. 19:03
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
#3: nem tudom, mit szólnál, ha odavinnének hozzád egy hót idegen gyereket, hogy most nálad fog nyaralni.
2013. júl. 11. 19:17
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem, nem akarok a barátnője lenni, de az sem hiányzik, hogy a lányuknak állandóan engem szídjon.

Azért akarja, hogy elvigyem, mert a lányuknak nincsenek nagyszülei ill. aki van, az nem megbízható és szerinte igazságtalan, ha a lányuk nem jöhet, így rosszul fogja magát érezni, ha a gyerekek a nagyszülőknél töltött időről mesélnek neki.

2013. júl. 11. 19:35
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Hát pedig dolgozza fel, hogy az élet igazságtalan, nem mindenkinek egyformán osztogat. Közöld szépen, hogy a te szüleidnek nincs köze az ő gyerekéhez, ellenben a te gyereked és a vér szerinti nagyszülei kapcsolatát senkinek nincs joga korlátozni, csak azért mert másnak nincs nagymamája.
2013. júl. 11. 19:46
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
Ezért nem kell olyan pasival leállni, akinek van "előélete". Csak a baj van az exnőkkel...
2013. júl. 11. 20:13
 9/16 anonim ***** válasza:
24%
Te idióta utolsó, az a gyerek legalább annyira a párja vére, mint a közös kölkök.
2013. júl. 11. 20:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Igencsak érdekesen gondolkozik a párod exe.
2013. júl. 11. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!