Mennyit kell várni a részvétnyilvánitáshoz?
Semennyit. Amikor megtudod, akkor cselekedj. Ha sírsz, az nem baj. Mikor sírj, ha nem akkor, amikor egy szeretted elhunyt? És fogadd őszinte részvétem.
(Nekem két hete halt meg valakim, akit nagyon szerettem.)
Teljesen mindegy miben mész. Legyél csinos, de azért szolidan. Miniszoknyában nyilván nem illik temetésre menni szerintem, de sokan nem foglalkoznak vele.
Az én fekete kosztümöm szoknyája éppen térd fölé ér, sajnos sok nyári temetést megjárt már. Nyáron senkinek nem érdeke, hogy az emberek rosszul legyenek feketében a tűző napon, tehát valami olyat húzz, amiben ez a veszély nem áll fenn.
Olyan sincs, hogy milyen virágot illik vinni. Ha a család nem közösen intézi, akkor lehet olyan csokrokat is köttetni, amik kisebb koszorúnak felelnek meg. Mivel lényegében még gyerek vagy, ennyi szerintem bőven elég. Normálisabbja úgysem azt nézi, hogy mit vittél, nem ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!