Azok a családok ahol nem dolgozik egyik szülő sem hogy élnek meg?
Ok.
Lássuk:
3 gyerekes család esetében ha minden bevetnek,tehát anya papíron egyedülálló pedig nem az akkor gyerekenként 17ezer ft a családi pótlék ami 68 ezer ft havonta,anya kap állandó anyaságit ami 25ezer ft azt hiszem ez eddig 93ezer ft.Papíron apa nincs de nem dolgozik akkor segélyt sem kap,ugye mert azt már nem adják oda csak úgy...akkor 93ezer ft havonta 6 emberre,az semmire nem elég,ha albérletet fizetnek,rezsit stb. mert fejenként épp 15ezerre jön ki ez a bevétel,az nagyon kevés.
Nálunk az önkormányzat fizeti nekik az áramot, vizet, télen fát kapnak, akik bizonyos utcákban élnek, karácsonyra laptop, elektromos bicikli, kandalló, húsboltokban nem fizetnek, hanem kapnak egy számlát, amit csak be kell vinniük az önkormányzatra, majd ők lerendezik helyettük...
Meg amiről még nem tudok...
Kell a szavazat a fideszes polgármesternek...
Szolnok megye.
"Azért gondoljatok bele, hogy ti felvennétek e az előítéleteket is figyelembe véve egy romát?"
Én építőipari vállalkozó vagyok!
Volt időszak mikor félretettem az előítéleteimet és alkalmaztam romákat. Főleg kőműves segédmunkás munkakörben. Végül azt a következtetést vontam le, hogy náluk lustább, semmirekellőbb, trehányabb, hitványabb népség nincs!
Megfogadtam, hogy soha többet nem veszek fel romát és nem érdekel, hogy egyesek mennyire hangosak kiabálják, hogy "hátrányos megkülönböztetés".
Kérdező, ezért nem élsz meg. Nem ismered a trükköket. Elválnak, több a pénz. Lemondanak a gyerekről (de csak papíron) és a nagymama nevére írják. Plusz segély, de csak X ideig. Ha lejárt, akkor ráírják más nevére. Ha még távol is van bejelentett lakóhely, akkor több juttatás.
Hajjaj, se szeri se száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!