A volt férjem új élettársa hisztériázik, már a közös gyerekünk előtt is. Mit csináljak? (Bővebben lenn)
10 éve váltunk el, nagyon fiatalon házasodtunk össze, nem is tartott sokáig, a házasságból van egy kislányunk. Nekem azóta van már párom, gyermekünk is született. A volt férjem olykor elviszi a kislányunkat magához, ahol együtt él az új élettársával. Mielőtt összejött ezzel a hölggyel, jó volt a kapcsolatunk, mikor jött a gyerekért, behívtam, kávét főztem neki. Beszélgettünk a gyerekről. De mióta van a hölgy, hirtelen nem jött be, volt, hogy ki sem szállt a kocsiból, csak telefonált, hogy küldjem ki a gyereket. Csodálkoztam, azt hittem haragszik valamiért. Kiderült, hogy a párja megtiltotta neki, hogy bejöjjön hozzánk. Nem csináltam ebből ügyet, respektáltam a kívánságát, bár butaságnak tartottam, hiszen pl. mikor várandós voltam, nem értettem mit lehet egy nagy pocakos kismamára féltékenykedni.
Egyik alkalommal azzal jött haza a kislány tőlük, hogy a hölgy hisztériázott az apjával, hogy ne merészeljen bejönni, meg hogy biztos engem akar látni, azért száll ki a kocsiból. Erre már mérges lettem. Főleg, hogy miért kell ezt a gyerek előtt. Írtam egy kedves levelet a hölgyeménynek, hogy ha legközelebb jönnek a kislányért (mert ezután már folyton ő is jött), jöjjön fel egy kávéra ő is, legalább megismerjük egymást, és hogy mennyire örülök, hogy jól kijönnek a gyerekkel, hogy a kislányom mennyire kedveli őt. A válasz rövid volt és tömör, hogy talán majd egyszer.
Azóta jöttek megint a gyerekért, kivittem a kislány nehéz táskáját, mert több napra vitték el, a volt férjem kiszállt a kocsiból, hogy átvegye a táskát, a nő meg ki sem szállt, hogy legalább köszönjön, látszott rajta, hogy hogy fő a feje. A párom (jelenlegi) is megjegyezte, hogy ez egy id..ta, hogy lehet ennyire sárkány. A kislány meg nem érti ezt a helyzetet, és úgy látom zavarja is, mert nem tudja már, hogy hogy viselkedjen vele. Nem tudom mit tehetnék én. Nem hívogatom az exem, ha valamit akarok esetleg, akkor a gyereknek szólok, hogy "kérdezd meg apádat". De akkor is csak arról, hogy mikor jön, hánykor, és mikor fogja majd hazahozni a kislányt, hogy úgy intézzem a dolgaimat. Tanácstalan vagyok.
Betegesen féltékeny, nagyon jól halad afelé, hogy a volt férjed is megszabaduljon tőle.
A férjem apja volt ilyen helyzetben, amikor elváltak. Az új nője azt mondta, hogy ő el sem tudja képzelni, ha valaki már egyszer elvált, akkor az tartsa a kapcsolatot a volt párjával.
Önző állatok az ilyen emberek, az, hogy a gyereknek mi az érdeke, nem érdekli őket.
Amúgy ő pont azt élvezné, ha te is elkezdenél vele bunkóskodni, mert akkor mondhatná a volt férjednek, hogy látod, kivel éltél együtt, nekem volt igazam. Ha kedves vagy, tuti hogy az őrületbe kergeted :) úgyhogy hajrá
Hát ez TÖBB mint furcsa.
Nálunk én vagyok a mostoha anya (nem gonosz), én a páromat csak azért kísérem el, mikor megyünk a kislányért, mert ő akarja.
Volt nem egyszer hogy felment az ex lakásába, én inkább megvártam a kocsiban, nem tudtam mit tegyek, ha meg lent vártunk mindketten, akkor mindig kiszállt a kocsiból, a gyerek elé ment, volt olyan hogy az ex is a gyerekkel lejött, mert mit tudom én mit meg akartak beszélni, és én ebből nem csináltam jelenetet.
Szerintem a volt párodnak kéne rendbe tenni a dolgokat, mert ő az aki téged is és az új nőt is ismeri.
Sajna, ami a volt férjed és a sárkány közt folyik, az nem a te dolgod, bár én megmondanám, addig nem mehet a kislány, amíg a perszóna nem kezelteti magát, vagy nem változik a helyzet. Mert ahhoz viszont van közöd, milyen hatások érik a kislányt.
Ha a volt férjednek lenne esze különben, kidobná.
Hát ez a nő hülye :D Már bocsánat :)
Hogy a volt férjed ennyire papucs, az egy dolog, de hogy a kislányt is zavarja, az már nagyon nem jó.
Mi is elváltunk a volt párommal, 13 év után, de nem haraggal és gyűlölettel. Mi ha találkozunk, adunk puszit egymásnak és egy ölelést is. De már nem vagyunk egy pár. Képzeld a sárkányt, ha azt látná, hogy a volt férjed ad egy puszit neked :D
Különben nagyon jól tetted, hogy írtál egy levelet, amiben invitálod magadhoz. De attól tartok, hogy túlságosan unintelligens ahhoz, hogy kezelni tudja a helyzetet. Te viszont finom maradtál és nőies. :)
Beszélj a volt férjeddel mindenképp.
Akkora elnyűtt papucs a férjed, hogy csak na. Az a nő meg gondolom valami maradék lehetett a társkereső piacon, aki utolsóként dugta bele a lábát a volt férjedbe.
Szép pár, jó élet... kezdete lenne egy öngyilkosság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!