Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm ellenem hangolja a...

A barátnőm ellenem hangolja a családot, csak mert az unokatesójával egy pár lettünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Gimi óta vagyunk ill voltunk a legjobb barátnők, laktunk közös albérletben 2 évet, mindent megtettem érte, mindent együtt csináltunk, közös baráti kör, stb. Aztán 1 éve én szakítottam az exemmel és ez közös programon találkoztam a barátnőm unokatesójával, aki szintén egyedülálló volt. Eleinte nem is beszélgettünk, de egyre több programra hívott el, egymásba szerettünk és 2 hónapja már együtt is élünk. Komolyan gondoljuk a dolgot mindketten, hihetetlenül szeretem őt.

A barátnőm viszont meggyűlölt, szerinte elvettem a családját, nem érdemlem meg, hogy legyen valakim, mert neki akkoriban már évek óta nem volt senkije(azóta komoly kapcsolatban él ő is). A hátam mögött szidott mindenkinek, levegőnek nézett mindenhol, próbált piti módokon megalázni mindne helyzetben. Sajnos a családban is kelti a feszültséget, sorra jönnek a pletykák rólam, amik nem igazak, képes a közös nagymamájuknak engem ócsárolni.

Nem akarok feszültséget a családjukban és azt sem teregetem ki soha, hogy mi mindent tett ellenem és hogyan szidta a párom családját is még anno, de néha már lehetetlen helyzetekbe hoz.

Normális ez a viselkedés? Hogyan kezelnétek? Ezért eszünk ágában sincs szakítani. Vajon miért csinálja ezt a sok közös év ellenére?

2013. júl. 10. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, nem normális viselkedés. Neki valami komoly baja van. Próbáld meg megkérdezni tőle, hogy ő mit szeretne, hátha elgondolkodik egy kicsit.

Te viszont nagyon okosan csinálod, ne is hagyd magad belehúzni semmilyen acsarkodásba. Tartsatok ki egymás mellett a barátoddal, ne törődjetek ezzel.

2013. júl. 11. 00:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Görcsben van a gyomrom, ha nagy ritkán közös családi program van. A legutóbbin az édesanyja engem kapott el, hogy miért nem beszélünk, mit csináltam a lányával. Én meg ott álltam, hogy basszus, hónapok óta nem beszél velem, de odahaza nem mondja meg. Csak annyit mondtam, hogy nem tudom, a lányával kéne ezt megbeszélnie. Ha beszállok a vitába csak megütöm a bokámat.

Ráadásul a lány új barátja meglehetősen sznob, ami alapvetően nem is az én bajom, de akármikor látjuk még köszönni is derogál neki, mindenkivel kedves, aranyos, de velem olyan feltűnően gyűlölködik, hogy már másoknak is kezd feltűnni. Tűröm, tűröm, de hol a határ? Belém sem törölheti mindenki a lábát, mikor nem is tettem semmit.

A párom és a családja is tudja honnan fúj a szél, de ez akkoris kellemetlen.

2013. aug. 28. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a család előtt kellene rákérdezned, hogy: na akkor mindja is el a kisasszony hogy mi a problémája velem? Szerintem te is elég dolgot tudsz róla ahoz róla, hogy ha tényleg nem mond igazat meg tudd cáfolni a mondanivalóját, és ha szemétkedik, akkor szemétkedbi tudj te is. Ne hagyd magad! Nem lehetsz mindenkinek a lábtörlője!
2013. aug. 28. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el egyszer hozzajuk,mikor otthon van a baratnod es anyukaja,apukaja,esetleg a nagyi is ott van. Mondd neki a csaladja elott el,hogy latod,nem tetszik neki hogy az uncsitesojaval egy par vagytok,de nem erted,miert. Ne a hatad mogott gyulolkodjon es pletykaljon hazugsagokat rolad,hanem itt es most mondja el,mi a baja. Nyilvan meg tudod cafolni,ha kertel,hogy o ugyan nem,nev szerint,hogy kitol mit hallottal,amit o mondott. Ne hagyd magad semmikepp,kozold,hogy barmit tesz,te es a parod egyutt maradtok,ha folytatja,magat jaratja le csak,ha ezt akarja,egeszsegere. A parjaval meg ne torodj. Nem koszon? Nezd levegonek,ne szolj hozza. Ha megjegyzest tesz,nezz a szemebe mereven szotlanul,ezt tuti nem birja. Vagy vagj vissza valami talaloval,ha a csalad elott akar egetni. Sok sikert)
2013. aug. 28. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!