Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezted már úgy, hogy neked...

Érezted már úgy, hogy neked ez nem élet?

Figyelt kérdés

Ugy ertem, mindenkinek van egy elkepzelese, milyen eletet akar, akart, szeretne.

Ehhez kepest nagyjabol nekem jol is ment. Egy magamhoz kepest boldog emberre valtam.

Aztan elkezdtem egy kapcsolatot, azt hittem minden ok. Csalad..gyerek. Itthon ulok vele, be vagyok gyepsedve es nem latok kiutat. Visszanezve a ferjem egy elkenyeztetett anyuci fia, a gyerekem, akit imadok amugy az egyetlen tarsasagom, de eppen ezert az agyamra is megy. Beszelni meg most tanul. Eppen ezert kikeszit. Nem tudok nelkule egy lepest sem tenni.

A ferjem segitseget kertem mar tobbszor, hogy igenyem lenne egy kis "en" idore, mert megorulok, de nagyjabol ugy jon le az egesz, hogy csak igerget. En vagyok az utolso magam szamara. Probalok ele beszelgetni munka utan, de ugy latom, hogy annak ellenere, hogy hall engem, nem figyel. Azt vettem eszre, ha jo is a kedvem valami miatt, mert vegre ratalalok valami aprosagra, ami felvidit, o tuti lelomboz. Nem vagyok olyan lelkes, motivalt mint regen, teljesen ki tudok borulni.

Sokan mondtak mar, hogy depis vagyok. Az orvos szerint nem. A tabletta ugy sem old meg semmit. El lehet itelni, de nem ezert jottem.

Lassan csak azt latom, hogy nekem ilyen elet nem kell...!

Ti mit tennetek? Vagy mit tettetek?

2013. júl. 10. 13:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de még mindig csak a kifogásokat olvasom sorban. Gondolod a nők nagy része nem ugyanezt csinàlja nap, mint nap? Csak közben szervez veszttül, hogy legyen ideje. Nincs időd netezni? A mellékelt ábra nem ezt mutatja...
2013. júl. 10. 22:24
 22/26 A kérdező kommentje:

ÁÁáá, Te vagy az. rad ismertem. A tokeletes!

Tehat, ha ejjel felkelt a gyereked, aki azert sir, hogy vele legy, ot babusgasd, etesd vagy barmi. akkor te csak ugy bemesz a szobajaba, felkapcsolod a lampat es elkezdesz tanulni. Vagy hogyan kepzeljem el..?? Vagy sotetben tanulsz, vagy a gyereked nem igenyli, hogy ottlegy. Ha meg nem igenyli, akkor minek mesz be. Normalisan en ugy gondolnak, hogyha az ejjel kozepen felkel a kolok, akkor azt visszak "kell", de legalabbis szoktak altatni, mert neki is kell a pihenes. Vagy mikozben te vilagosban tanulsz, o fentvan, maganak jatszik ejjel 2-kor az agyban? HOzzad se szol, semmi...

Mellesleg ha latod, mikor irtam az ez elottit, akkor radobbensz, hogy ilyenkor mar azert egy gyereknek illendo aludnia. En is leraktam.

Ide meg, amint azt is irtam korabban az o jelenleteben irok, mikozben csapdossa a gepet. DE, fontos nekem, hogy fejlodjek, elorelepjek.

Ha te annyira unatkozol, mert latom te is vissza-visszajossz ide, akkor megengedem, hogy mas hasznossal toltsd az idodet.

2013. júl. 11. 12:27
 23/26 anonim ***** válasza:

Hát...igazad van! :)

Megyek is fontosabb dolgokkal töltöm az időm, látom már mások is feladták a harcot veled szemben! :)

2013. júl. 11. 14:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Hallod Kérdező, te aztán nem vagy semmi!

Otthon vagy a gyerekkel, de az nem jó. A gyerekedről úgy beszélsz, mint valami koloncról...

De ha visszamész dolgozni, az sem jó! A barátaid sem jók, mert ők dolgoznak, de az új gyerekes barátok sem jók, mert azok meg a gyerekekről beszélnek...? Mi a sz..r lenne már a beszélgetés kiindulópontja, áruld már el?

Próbálnak segíteni, de te élből mindent hárítasz! Mindenre van indok, mi miért nem jó. Ez az utolsó kommented meg aztán az i-re a pont!

Ha ilyen feleségem lenne, én sem szívesen akarnék hozzá hazamenni!

2013. júl. 11. 14:37
 25/26 anonim válasza:
Kedves Kérdező, nekem is nagyon fontos a testmozgás, mint neked! Ikreim 19 hónaposak, nekem is sok a konyhai munka miattuk, de amíg alszanak, lenyomok majdnem minden nap 20 perc RR tornát! Az igazán nem sok, annyit sztem te is be tudsz passzírozni. Sőt, a comb edzést még közöttük is tudom nyomni. Használd a gyerkőcöt súlynak, pl.: vedd a karodba, tuti hatásos lenne és mindkettőtök jól járna.
2013. júl. 12. 14:07
 26/26 A kérdező kommentje:

Koszi 25.

Mar csinalom egy hete, low impact mozgast itthon.

Csak az en nagy szerelmes a sulyzozas volt..:(

Mindossze annyit mondtam, hogy hianyzik a regi eletem, s azert mert oszinte vagyok, meg lehet vetni, nem erdekel. Bar tudhattam volna, hogy masra nem szamithatok.

2013. júl. 12. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!