Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezted már úgy, hogy neked...

Érezted már úgy, hogy neked ez nem élet?

Figyelt kérdés

Ugy ertem, mindenkinek van egy elkepzelese, milyen eletet akar, akart, szeretne.

Ehhez kepest nagyjabol nekem jol is ment. Egy magamhoz kepest boldog emberre valtam.

Aztan elkezdtem egy kapcsolatot, azt hittem minden ok. Csalad..gyerek. Itthon ulok vele, be vagyok gyepsedve es nem latok kiutat. Visszanezve a ferjem egy elkenyeztetett anyuci fia, a gyerekem, akit imadok amugy az egyetlen tarsasagom, de eppen ezert az agyamra is megy. Beszelni meg most tanul. Eppen ezert kikeszit. Nem tudok nelkule egy lepest sem tenni.

A ferjem segitseget kertem mar tobbszor, hogy igenyem lenne egy kis "en" idore, mert megorulok, de nagyjabol ugy jon le az egesz, hogy csak igerget. En vagyok az utolso magam szamara. Probalok ele beszelgetni munka utan, de ugy latom, hogy annak ellenere, hogy hall engem, nem figyel. Azt vettem eszre, ha jo is a kedvem valami miatt, mert vegre ratalalok valami aprosagra, ami felvidit, o tuti lelomboz. Nem vagyok olyan lelkes, motivalt mint regen, teljesen ki tudok borulni.

Sokan mondtak mar, hogy depis vagyok. Az orvos szerint nem. A tabletta ugy sem old meg semmit. El lehet itelni, de nem ezert jottem.

Lassan csak azt latom, hogy nekem ilyen elet nem kell...!

Ti mit tennetek? Vagy mit tettetek?

2013. júl. 10. 13:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Otthon dolgozom. Tehát a vezetni való háztartásom, és a munkahelyem, egy épületben van. Amíg kicsi volt a gyerek, hálás voltam ezért az életért. 12 éve csinálom ezt, bezártnak érzem magam, néha befordulok. El tudnék néha menni itthonról, időm, pénzem lenne rá, a gyerek 16 éves, önállóságra nevelve. A baj a párom. Utazós munkája van, örül, ha hazaér, és otthon lehet. Megértelek.
2013. júl. 10. 14:15
 12/26 anonim ***** válasza:
68%
Tehát a legnagyobb probléma nem azzal van, hogy otthon vagy, hanem hogy a párod nem fordít elegendő időt rád, rátok...
2013. júl. 10. 14:34
 13/26 A kérdező kommentje:

1-es. Valoban, kutyaval se konnyu.

Viszont az tudom, hogy ezt mashogy is eloadhattad volna.

2013. júl. 10. 15:20
 14/26 A kérdező kommentje:

4-es, ezt tok jo!!

Amugy nem tudom mi a helyzet a piacon, de nincs lehetoseg tamogatott tanfolyamokra? Erettsegit estin..?

2013. júl. 10. 15:22
 15/26 A kérdező kommentje:

12-es. Nem pont igy van. Mindketto. Mert ha itthon vagyok, akkor magamat se tudom fejleszteni. Nem tudok kommunikalni felnottekkel, azok a bizonyos gyerekes szulok is gyerekes szulok. Otthon ulnek, takaritanak, babaznak, nevelnek,, gugyognek. Veluk a ma mikor kakalt a gyerek es mit evett, meg jajj, mar jon a foga mellet sok ertelmeset nem lehet beszelgetni. Olyan baj, hogy tobbre vagyom???

Olyan baj, hogy szeretnem, hogy a parunk beszalljon a csaladba, a kozos gyerek nevelesbe vagy a kommunikacioba? Ne ram forditson, hanem a gyerekre. Mert akkor en is tobb idot tudok magamra forditani, aitol jobb kedvem lenne. Es ezt vissza tudom forgatni a kovetkezo napon, megujultan, energiaval. Ha nincs mibol meriteni, nincs mit adni.

Igen, en is elgondolkodom, hogy talan nelkulem is boldogabb lenne a vilag, mert velem eddig se foglalkozott/foglalkoztak, akkor az se erdekli majd az embereket, hogy hol fekszem.

2013. júl. 10. 15:28
 16/26 anonim ***** válasza:
74%

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a párod hozzáállása az oka mindennek, ezért írtam.

Én pl. egyetemre járok most fejeztem be a másodévet. És okt.ben lesz 2 éves a gyerek. Persze a férjem ahol tud foglalkozik a gyerekével, elvégre nem csak én lettem szülő, hanem ő is!

Örül, hogy egyetemre járok gyerek mellett, annak minden nyűgjével és bajával együtt, mert így nem érzem ezt mint te és mások sem látnak sem depisnek,sem kiborulva. Megvan a balance: és ez a párom!

2013. júl. 10. 16:01
 17/26 anonim ***** válasza:
10%

"azok a bizonyos gyerekes szulok is gyerekes szulok. Otthon ulnek, takaritanak, babaznak, nevelnek,, gugyognek. Veluk a ma mikor kakalt a gyerek es mit evett, meg jajj, mar jon a foga mellet sok ertelmeset nem lehet beszelgetni. Olyan baj, hogy tobbre vagyom??? "

Már ne haragudj, de te most gyakorlatilag kijelentetted, hogy az összes gyerekes szülő csak a gügyög és gyerek székletről beszél, kivéve persze téged, aki több. Lehet ezért nincs neked társaságod, mert olyan rohadt nagyra tartod magad? Mert ha valaki olyan rohadt magányos, annak előtte se volt akkor nagy társasága, különben most nem lenne egyedül.

Egyébként meg új ismerősöktől mégis mit vársz? Milyen mélységekben akarsz róluk beszélgetni? Akárhol, AKÁRHOL ismersz meg valakit eleinte csak az lesz a téma, ami a közös pont volt. A gyerek, a munka, a súlyemelés stb. aztán ahogy fejlődik az ismeretség, barátság úgy lesz egyre tartalmasabb.

2013. júl. 10. 16:49
 18/26 A kérdező kommentje:

17: ha biralni jottel, koszonom mar az elejen megmondtam hogy abbol nem kerek. Nem irhatok le minden reszletet, ezert nem is tudhatod, senki sem tudhatja, hogy mit gondolok vagy erzek. Kiemelhetek belole reszleteket, hogy attekintest adjak masoknak belole a konnyebb megerthetes miatt. De ugy latom ez csak arra elegendo, hogy Te vagy az olyanok mint te biralkodjanak, kikapjanak valamit, amibe belekothetnek. Nem latni ki a lenyeget? Szerinted nem haverkodom ossze anyukakkal? Sajnalom, en nem ezt mondtam. Azt irtam, hogy azon a teman tul en masra is vagyom. Ha mast olvasol ki belole, akkor pazarold az energiad es irj masnak.

16: En is elkezdtem egy masik egyetemet. De a lakasvasarlas miatti problemak miatt nem tudtam folytatni, mellesleg mivel en voltam allandoan a gyerekkel, gyakorlatilag mar a masodik vizsgamra is alig volt idom felkeszulni. Tudom, ismerek en is egyetemista, terhes anyukakat vagy gyerekeseket. Vagy mindkettot. Nekik megadatott az, hogy a gyerek vegigalussza az ejszakat, vagy vissza tudnak utana aludni. Vagy a ferj kel fel hozzajuk. Vagy mittudom en, mas megoldast keresnek es talalnak. Gondolom en..mert mashogy nem megy. En nem vihetem le nagyihoz a gyereket, aki csokit adna a tejallergias kolykomnek. Mert odaadja neki. A masik unokaja feszt ottvan, mert mindig beteg. Akkor en is vigyem oda, hogy kapja el? Akkor meg a napi nevelesen kivul van az apolas is. Nameg, nincs pofam allandoan naluk ulni.

De mi lenne, ha a szapulas helyett valami pozitiv dologgal allnatok elo, TI KEDVES forumtarsak. Mert ha segiteni szeretnetek, akkor megertem, hogy irtok, de minek szapulni a masikat? Eloben biztosan nem tennetek ezt meg az ismeroseitekkel. Biztosan a tarsasagotokban is van valaki hasonloan erez, hogy nehezebb, mint volt korabban. Akkor allj ele, es mondd meg neki, hogy szar alak, lusta dog es ne szamitson segitsegedre, mert ebben a helyzetben nem allsz mellette.

Elmondom hat, mit tesztek. Lehet, hogy labilis vagyok, ezert jottem ide. Ezert irok, mert szamitok valamire, segitseget kerek. Ha csak azzal alltok elo, hogy en egy hitvany ember vagyok, akkor olvassatok el figyelmesen, mit irtam. Nem vagyok es mas sem olyan allapotban, hogy ezt ne vegyem komolyan.

Sokan azert fordulnak nyilvanosan segitsegert, mert nincs kivel megosztaniuk, mert felnek az elutasitastol, a velemenytol.

Hany olyan fiatal, idos vagy EMBER van, aki leirja a bajat, hogy nagyon vacakul van, legszivesebben ABBAN latna a kiutat. Es TI mit tesztek?? Biraljatok. Es ratesztek egy lapattal. Magyarul megerosititek, hogy az, amit gondol, ahogy magat latja az helyes. Es TI fogjatok a kezet akkor, amikor le akar ugrani a magasbol.

2013. júl. 10. 20:21
 19/26 anonim ***** válasza:

De nem tudunk előállni semmivel, mert neked mindenre van kifogásod, hogy azt miért nem tudod, vagy inkább miért nem akarod csinálni...

Mindenre van megoldás! Az én "kölyköm" se aludta végig az éjszakát mégsem csapok ekkora hisztit, hogy nem tudok mellette semmit csinálni. Pl. ha éjszaka felkelt akkor vittem mellé a tanulnivalómat és akkor is tanultam! Nappal meg, ha tehettem én is melléfeküdtem és aludtam kicsit!

Vagy pl. tornára is el szoktam vinni, ha senki nincs, aki vigyázzon rá! Vagy futni, babakocsival nagyon élvezi, hogy gyorsan megyünk! :)

2013. júl. 10. 21:06
 20/26 A kérdező kommentje:

Nem kifogasokat keresek.

De egy nyito hozzaszolasban nem tudom leirni az osszes szituaciot, egyebkent sem olvasna el senki.En csak reagalok arra, amit ti irtok. HOgy jobban atlassatok.

Lehet, hogy egy regenyt kene irnom belole? Mit csinaljak, ha ennyi minden gyulemlett fel bennem?

Kepzeld, pont ez a legnagyobb bajom, hogy korabban heti 5x tornaztam, jartam kondizni. Nagyon jo formaban voltam. A szules utan mar ugralni se tudok eü. okok miatt. Nem kifogas, mert elterveztem, hogy fogok jarni, sot igenyelnem is. A gyereket csunya szoval nem tudom levakarni magamrol! Vagy rajtam csung, vagy engem rangat. Netezni se tudok, mert utogeti a gepet. Olvasni sem tudok, mert osszegyuri a lapokat. (ejjeli nyigas: 3mp alatt megnyugszik, ha bemegyek, majd kijovok. Majd amikor elkezdek almodni, rakezd..addig nyig, mig be nem megyek. Addigra kimegy a szemembol az alom, s nem tudok aludni orakig)

Delben csak neki fozok. Mire kesz a kaja, elpakolok, takarigatok, addigra felkel.

Nem erzem kifogasnak ezeket, egyszeruen csak hianyzik a regi eletem, es nem latom, hogy EZ a MAI helyzet barmikor is megvaltozna. Nem lesz olyan soha. Mert tornazni se idom, se kepessegem, a joga meg unalmas nekem. Utazgatni nincs alkalmam. Eljarni sincs.

--|-

2013. júl. 10. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!