A párommal egy olyan szobában alszunk amin nincs ajtó, csak egy függönyel van elválasztva a többi szobátol. Félek, hogy anyámék meghalják ha szexelünk. Mit csináljunk?
Menjetek együtt fürdeni és a zuhany alatt "intézzétek el".
Bocs, más nem jut eszembe, már minden használható ötletet leírtak.:)
Mintha én írtam volna ki a kérdést:D Szegénykéim. Ajtó nincs, csak függöny. Vagyis van ajtó, de nincs beszerelve, a lakásfelújítás pedig évek óta csúszik. Az a szerencse, hogy többnyire egyedül vagyunk, így meg tudjuk oldani. De hétvégén is megoldjuk. Ha mindenki más sokáig alszik, akkor mi korán kelünk. Ha korán fekszenek, sokáig fennmaradunk. Ha pedig minden kötél szakad: megtanultam egyetlen hang nélkül elmenni... Pedig egyébként olyan hangos vagyok, hogy a házinéni szurkol. Szerencsére az ágy nem nyikorog.
Azon is gondolkozz el, olyan nagy baj lenne-e, ha meghallanák. Zavarja őket, hogy nemi életet éltek? Legutóbb is korán keltünk, erre pont belemelegedtünk volna a szerelmeskedésbe, amikor a barátom anyukája felébredt, és kijött a konyhába kávét főzni. Benézett, hogy jó reggel kívánjon, és ott talált engem a fián fekve. Szerencsére volt elég időnk, hogy betakarózzunk. Jó reggelt kívánt és zavartan visszament kávét főzni. Mi pedig nevettünk egy jót és fél órával később kimentünk zuhanyozni.
Nem te vagy az, aki gyereket akar szülni abba az 5 nm-es szobába, ahol fűtés sincs, 5ből csak te dolgozol, és még a testvéredet is ki akarod túrni a saját szobájából?
Ne, ne is válaszolj. Tudom.
Még mindig rettentően hülye vagy, nem változtál tegnap óta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!