A párommal egy olyan szobában alszunk amin nincs ajtó, csak egy függönyel van elválasztva a többi szobátol. Félek, hogy anyámék meghalják ha szexelünk. Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 15:45
11/40 anonim válasza:
Vegyetek egy ajtót, és párod szerelje fel. Ha nincs hely, egy vastagabb tolóajtó is megteszi.
Legyetek kreatívak és halkak. :)
12/40 anonim válasza:
Hippitúra?:DDxDD
Na.. szerintem vegyetek ajtót.Ha nincs rá pénz,akkor könyveljétek el természetes dolognak(legalábbis ha felnőttek vagytok,akkor már anyudéknak is természetes.)
13/40 anonim válasza:
Vegyetek egy harmónika ajtót, az is jobb a semminél
14/40 A kérdező kommentje:
Ez a helyiség alig 5nm. Szóval így is kicsi.
2013. júl. 9. 16:15
15/40 anonim válasza:
Kérdező, ez volt eddig a legnormálisabb válasz:
" Nem baj, hogy meghallják, természetes dolog szexelni."
Mi lenne, ha elgondolkodnál rajta?
16/40 anonim válasza:
Úristen utolsó, gondolkodj már, te azt élvezed, ha a szüleid hallják, ahogy nyögsz? Jó hogy zavarná csak a beteg agyúakat nem zavarja.
Vegyetek egy tolós ajtót, vagy egy sima ajtót, nincs más szoba a házban? Semmilyen?
17/40 anonim válasza:
Paterold ki a tesód a szobából,ez most úgy is menő a kérdezők körében.
18/40 A kérdező kommentje:
A másik két szobában anyu alszik és a tesóm a pasijával. Ajtót nem tudunk feltenni. Valami más megoldás kellene. Azért ciki ha hallják, hogy nyikorog az ágy stb. Nyögni nem szoktam azért annyi eszem nekem is van..
2013. júl. 9. 16:44
19/40 anonim válasza:
Szexeljetek máshol/a földön mondjuk. Az tán csak nem nyikorog...
20/40 A kérdező kommentje:
A párom nemtudja tartani a száját, mindig beszél közben.
2013. júl. 9. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!