Mi lehet a következménye?
Pár hónapja szakított velem az élettársam,de eddig még nem tudtam elköltözni.Most van rá lehetőségem,hogy menjek,megyek is.De...
9 évig voltunk együtt.Mindent közösen vettünk,és fizettünk.Annyit kértem,hogy annak a pénznek a felét fizesse ki amit közösen fizettünk 4 éven keresztül a lakásának a törlesztésébe.Persze mostmár minden az övé,az ő péntéből..semmihez semmi közöm.
Én meg már unom a huzavonát,és úgy döntöttem mindent viszek.Az meg már csak hab a tortán,hogy azt hiszi azzal most nagyfiú,mert fitogtatta a "férfias"erejét..
igen-igen...csakis arra lehet büszke,hogy elbírt velem.Mármint fizikailag.Ha erre büszkének lehet lenni.
Végül is én már döntöttem,csak érdekelnének a vélemények,ki hogyan döntene.
Egyáltalán nem a bosszú hajt,hanem, az hogy ha már ő semmiképp nem hajlandó úgymondd egyezkedni,akkor én meg legyek olyan hülye és menjek "egyszál bugyiba"?
Igen.Elköltöztem,mindent elhoztam amit akartam.Egy hete költöztem.Ezalatt az idő alatt sok minden történt,(sajna rossz)és nem nagyon tudtam netezni.Ő egy rossz szót se szolt.(de az anyjáék nagyon keverik a dolgokat.Ez viszont egy hosszú történet..hagyjuk is csak ideges leszek)Sőt!!!!hívni is akart,de nem használom már a régi számom.Aztán találkoztunk vagy 2szer,semleges helyen.(én hívtam term.rejtett számról)Hozott egy két dolgot a lakásból ami még kellett.Rendszeresen akarja tartani velem a kapcsolatot.....?!?!?!Hívjam,és jön segít,számíthatok rá,meg hasonló blabla...Meg egyik alkalommal megkérdezte megpuszilom-e??????Na normális????
Megmondtam neki hogy semmilyen kapcsolatot nem akarok vele,és kész.Hagyjon békén.Igértem neki egy e-mailt,abba mindent leírok neki,és részemről a fáklyás....
Nos ennyi a történet.Mindenkinek köszönöm a bíztatést,érdeklődést.
Nagyon nehéz időszakon vagyok"túl".Egy ici,pici albérletben vagyok a gyerekekkel,de inkább,ez mint úgy élni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!