Mi volt az amiben a párod nem értett meg téged? Mik lett a következménye?
Rengeteg dologban nem értünk egyet, de ez nem azt jelenti, hogy el kéne válnunk.
Mindketten készek vagyunk kompromisszumot kötni.
Jelenleg az összeköltözés okoz "problémát"....hiába éltünk együtt, ez most saját lakás, csak egymáshoz kell alkalmazkodnunk.
Nehéz, de megoldjuk:)
szeretné ha állandóan otthon ülnénk,8kor aludnánk már,és unnánk magunkat halálra,mert neki ez a pihenés
én meg nem
következmény? nélküle mászkálok el,birjuk ameddig birjuk...
nekem kell a társaság
Előző kapcsolatomban: nem értette meg, hogy undorodom a NAGYON részegségtől. (az értelmi fogyatékos szinttől...) Nekem az volt a buli, hogy "hangulatig" ittam 2-3, max. 4 italt egy éjszaka alatt, neki meg az, hogy kb. már délután alig tudott magáról.
Ráadásul azt sem értette meg, hogy szükségem van szexen kívül is csókra, ölelésre stb. Azt mondta (szó szerint), ez az igény nem egy diplomás nőhöz illik, hanem egy takarítónőhöz.
Felbukkant valaki más, és elhagytam. Nem volt jó érzés, nem szívesen bántottam meg, mert tudom, hogy "amúgy" nagyon szeretett - de én ezekkel a dolgokkal nem tudtam volna hosszútávon együttélni, változni meg nem változtak volna, ha egyszer ő nem érezte őket problémának.
Náluk:-elkezdtem a jogsit már csak a forgalmi van,de egyszerűen amikor ott ülök nem tudok figyelni,ideges vagyok,és sokszor nem értem a közlekedést.Ne tudom hogy mi van,félek az egésztől.Ott akarom hagyni az egészet,de zsarol hogy ez meg az lesz(nem jön hozzám,nem szól hozzám,hasonlók).Nem érti meg hogy nem akarom és hogy nem megy.
- is otthon ülős,sehova nem akar menni,csak játszik játszik és játszik
És még sorolhatnám........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!