Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az amiben a párod nem...

Mi volt az amiben a párod nem értett meg téged? Mik lett a következménye?

Figyelt kérdés
Pl.:A párdod szeretett volna egy dolgot de te nem.
2011. jan. 5. 10:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi. Megbeszéltük a dolgot,és egyikünk meggyőzte a másikat. Vagy ha nem volt komoly dolog,akkor valamelyikünk engedett.
2011. jan. 5. 10:57
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
A párom azt szerette volna, ha örökre háztartásbeli maradok, én nem. Elváltunk.
2011. jan. 5. 11:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Rengeteg dologban nem értünk egyet, de ez nem azt jelenti, hogy el kéne válnunk.

Mindketten készek vagyunk kompromisszumot kötni.

Jelenleg az összeköltözés okoz "problémát"....hiába éltünk együtt, ez most saját lakás, csak egymáshoz kell alkalmazkodnunk.

Nehéz, de megoldjuk:)

2011. jan. 5. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:

szeretné ha állandóan otthon ülnénk,8kor aludnánk már,és unnánk magunkat halálra,mert neki ez a pihenés

én meg nem

következmény? nélküle mászkálok el,birjuk ameddig birjuk...

nekem kell a társaság

2011. jan. 5. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Előző kapcsolatomban: nem értette meg, hogy undorodom a NAGYON részegségtől. (az értelmi fogyatékos szinttől...) Nekem az volt a buli, hogy "hangulatig" ittam 2-3, max. 4 italt egy éjszaka alatt, neki meg az, hogy kb. már délután alig tudott magáról.

Ráadásul azt sem értette meg, hogy szükségem van szexen kívül is csókra, ölelésre stb. Azt mondta (szó szerint), ez az igény nem egy diplomás nőhöz illik, hanem egy takarítónőhöz.

Felbukkant valaki más, és elhagytam. Nem volt jó érzés, nem szívesen bántottam meg, mert tudom, hogy "amúgy" nagyon szeretett - de én ezekkel a dolgokkal nem tudtam volna hosszútávon együttélni, változni meg nem változtak volna, ha egyszer ő nem érezte őket problémának.

2011. jan. 5. 11:27
 6/11 A kérdező kommentje:

Náluk:-elkezdtem a jogsit már csak a forgalmi van,de egyszerűen amikor ott ülök nem tudok figyelni,ideges vagyok,és sokszor nem értem a közlekedést.Ne tudom hogy mi van,félek az egésztől.Ott akarom hagyni az egészet,de zsarol hogy ez meg az lesz(nem jön hozzám,nem szól hozzám,hasonlók).Nem érti meg hogy nem akarom és hogy nem megy.

- is otthon ülős,sehova nem akar menni,csak játszik játszik és játszik

És még sorolhatnám........

2011. jan. 5. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen volt. Általában először összevesztünk, aztán megbeszéltük és megoldottuk.
2011. jan. 5. 14:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmit nem volt képes megérteni, felfogni, kiderült, hogy gyerekes, érzelmileg és értelmileg is visszamaradott volt a csaj, csak azt nem tudom, hogy végzett el egy főiskolát. Azt meg főleg nem, hogy bírtam ki majdnem három évet vele, valószínűleg a szerelem alkotta köd volt az oka.
2011. jan. 9. 00:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Tény hogy a társadalomban a férfi és a nő nem egyenlő,amivel nincs is alapvetően baj.Nem kell cselédként kezelni a nőket,de soha nem leszünk egyenlőek.(nőként mondom ezt) Azonban egy párkapcsolatban szerintem az a legfontosabb,hogy a felek tiszteljék és egyenlő felekként kezeljék egymást.A párom ezt nem képes megérteni.Nem oldottuk meg és nem tudom mi lesz a következménye..
2011. jan. 10. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Mániája az airsoft fegyver és a számítógép. Viszont elviseli, ha nincs energiám lábat borotválni (máshol akkor is)
2011. jan. 10. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!