Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem anyám élettársáb...

Beleszerettem anyám élettársába és úgy tűnik az érzés lassacskán kölcsönössé válik, de ők még próbálják helyrehozni a kapcsolatukat. Hogyan tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés
1,5 éve vannak együtt és 8 hónapja költöztek össze. Elég jól indult a kacsolatuk, de anyámnak ez a párkapcsolatosdi soha nem jött össze, mert nem tud megállapodni senki mellett sem. Most is felbukkant valaki és az utóbbi időben nagyon sokat veszekednek, anyám elrohan, a barátja meg nekem önti ki a lelkét. Nekem már az elején is szimpatikus volt, talán túlzottan is, de nem foglalkoztam vele, mostanában viszont nem tudok nem foglalkozni vele, levegőnek nézni. Egyre többet beszélgetünk és tudom, hogy még nem adta fel, hogy anyámmal helyrehozza a kapcsolatukat, ezért valahogy szabadulnom kellene az érzéseimtől, csak azt nem tudom, hogyan.
2013. júl. 8. 10:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
26????? Jaa,akkor ez tényleg fura (utolsò vagyok). Hozzàd korban jobban illik.
2015. máj. 21. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!