Hugom férjét majdnem felpofoztam. Egy nagyképű kis senki és a hátam mögött beszél rólam ok nélkül. Szerintetek mikor jogos egy két saller?
ma 15:11
Persze hogy a hugom a hunyó,írtam is az egyik hozzászólásomban hogy ő megy hozzá sírni és nem képes felnőttként kezelni a szitut.Nem jogos.Miért lenne jogos?Semmi köze a férjének hozzám.Ezt tudni kellene kezelni a hugomnak.
Ne haragudj,de nem tudom konkrétan min vagy kiakadva,ezért azt sem tudom megmondani,hogy jogos e,vagy sem a kiakadásod,viszont a te stílusod is elég tenyérbemászó!
Utálom az olyan embereket,akik nem tudják megfelelően kezelni a konfliktus helyzeteket,1. megoldásként rögtön az erőszakot látják......szánalmas
A megnyilvánulásaid alapján,itt veled is van gond bőven....
Ezért vártam ki a hozzászólásokat,és válaszoltam most....
Akkor viszont ne a férjét akard helyre tenni. Ha az én páromat is bántja valaki én is megvédem nem érdekel, hogy a másiknak igaza van vagy sem, mert én szeretem ne bántsa senki :)
Én elhiszem, hogy zavaró lehet egy olyan alak aki beleszól Te és a testvére vitájába, de azt viszont neked kell elfogadnod, hogy a húgodnak Ő a férje. Míg neked senki addig neki igen is fontos.
Próbálj meg akkor mind a kettőjükkel leülni és beszélni velük hátha akkor nem tudnak keverni a hátad mögött.
(15.11 voltam)
Írtad, hogy nem vagytok jóba a hugoddal. Kivel beszélje meg a dolgot, ha nem a férjével? Tisztázzátok a hugoddal - ha tudjátok - a dolgokat, ha nem megy, akkor fogadd el, hogy a hugod férje tetszik neked vagy sem és csak a feleségét védi.
A kommentjeid alapján azért lehet alapja hogy szól.
Az én barátnőm is sokat veszekszik a húgával, rengetegszer sír is miatta, de én hülye mégsem szólok közbe. Elmondom a véleményem a barátnőmnek a húgáról, aki egy agresszív valaki, és akkor boldog, ha más rosszul érzi magát.
De ha nekem támadna, valószínű nem hagynám annyiban...
Érthető, hogy védeni akarja valaki a párját attól, akivel folyton veszekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!