Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan szülő, aki már...

Van itt olyan szülő, aki már nem bír a gyerekével élni? / gyerek alatt a 18 év körüli fiatalt értem. /

Figyelt kérdés
Ez annak a kérdésnek a fordítottja, amit nemrég írtak ki:" van itt olyan ,aki már nem bír a szüleivel élni?" címmel.Jót mosolyogtam rajta./Tessék, meg lehet próbálni,külön.../ De nézzük egy kicsit a szülők szemszögéböl is.Tudom,itt többségében fiatalok, 12-től felfele írnak, kevés szülő, ill. 30-40 év feletti látogatja az oldalt.Azért meg kellene kérdezni a másik oldalt is...
2009. okt. 17. 13:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A másik kérdező. Remélem nem bántottalak meg, de ma kiborultam a szülők miatt és ezért fusztrált a kérdést.Ezt kapom a szülőtől, amit irtam is, és könnyebb volt nekem, ha kiirom.
2009. okt. 17. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!