Van itt olyan szülő, aki már nem bír a gyerekével élni? / gyerek alatt a 18 év körüli fiatalt értem. /
Figyelt kérdés
Ez annak a kérdésnek a fordítottja, amit nemrég írtak ki:" van itt olyan ,aki már nem bír a szüleivel élni?" címmel.Jót mosolyogtam rajta./Tessék, meg lehet próbálni,külön.../ De nézzük egy kicsit a szülők szemszögéböl is.Tudom,itt többségében fiatalok, 12-től felfele írnak, kevés szülő, ill. 30-40 év feletti látogatja az oldalt.Azért meg kellene kérdezni a másik oldalt is...2009. okt. 17. 13:22
1/21 anonim válasza:
Ha nem bírsz vele élni, minek szülted/nemzetted?
A gyereket nem kérdezte meg senki, hogy meg akar-e születni, pénze sincsen hogy új életet teremtsen magának.
Ellentétben veled. Úgyhogy kicsit faramuci a kérdésfelvetés.
2/21 anonim válasza:
Ez hogy jutott eszedbe?? Én vagyok az előző kérdés kérdezője.Ezt nem hülyeségből irtam ki, semmi értelme forditva megkérdezni.Jot mosolyogtál??? Gratulálok! Ha a helyzetemben lennél, akkor biztos nem mosolyognál!!
3/21 A kérdező kommentje:
Arra voltam kíváncsi,hogy van-e olyan szülő, aki már nem bánná,hogy a felnőtt gyereke külön menjen? Pl. mert rajta élősködik, nem segít otthon, elvárja ,hogy kiszolgálják...
2009. okt. 17. 13:35
4/21 A kérdező kommentje:
Elhiszem,hogy vannak olyan helyzetek,hogy minél hamarabb el szeretne kerülni otthonról a gyerek.De nézni kellene a másik oldalt is.Lehet ,hogy pont Te nem érdemled meg,hogy így bánjanak veled.De vannak olyan elkényeztetett gyerekek, akik,csak elvárják, hogy kiszolgálják őket, otthon egy szalmaszálat se tesznek kersztbe,mégis elégedetlenkednek, követelőznek...
2009. okt. 17. 13:41
5/21 anonim válasza:
Kérlek, olvasd el, hogy mik vannak az én kérdéseim alatt, miket irtam én.És utána mondhatod, hogy meg e érdemlem vagy sem.
6/21 anonim válasza:
húh de jó hogy nem te vagy az anyám.
7/21 anonim válasza:
Nevelési hiányosság. Nehogy már a gyerek tehessen arról, hogy olyannak nevelted, amilyen.
Mégis, ki más tehet arról ha ilyenné vált a gyerek, ha nem a szülők? Kivéve persze az olyan extrém eseteket, ha valami drogos banda befolyása alá kerül.
8/21 anonim válasza:
Ha jól nevelsz egy gyereket, akkor nem lesz elkényeztetve. Nehogymár megszülöd, rosszul neveled és utána még neked lesz belőle elged?!?
9/21 A kérdező kommentje:
Látom eltűnt a 2 válasz, mire írtam.Nem én pontoztam le.Utolsó válaszoló,neked írtam a második kommentet,nem akartalak megbántani, csak a kérdésedből jött az én kérdésem.Tudom, hogy szülők nem nagyon fognak írni, mert ha így is áll a dolog náluk, nem akarják nagydobara verni.Pedig érdekes lenne a téma, másik szemszögből is láttatni a dolgokat.
2009. okt. 17. 13:47
10/21 anonim válasza:
Itt senki nem bántott meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!