Van itt olyan szülő, aki már nem bír a gyerekével élni? / gyerek alatt a 18 év körüli fiatalt értem. /
Szia!
Én egy szülő vagyok,aki bár imádja a fiát,de már úgy gondolja ideje lenne külön költöznie....
A fiam 25 éves,már néhány éve kimaradt a suliból,dolgozni viszont nagyon nem szeretne.
A háztartásban"természetesen"nem segít,hiszen ő fiú,ne gondoljam már,hogy egyszer is elmosogat!
Amíg kisfiú volt mindenben segített,amiben csak tudott,aztán jöttek a haverok,és kinevették,hogy az anyucinak segít,és abba is hagyta.
Érdekes,de így is imádom,hiszen a gyermekem!
És bízom benne,hogy megváltozhat még. :)
Azért álljunk meg egy szóra!
A szülő szülte nemzette neveli a gyerekeit(jó esetben)és nem fordítva.Ha rossz a gyerekeimmel a kapcsolatom alig várom,hogy megszabaduljak tőlük,akkor felteszem magamban a kérdést:mit hol rontottam el?Semmiképpen nem a gyereket hibáztatom!!!Persze vannak extrém esetek is,de nem ezekről kérdeztetek.Ha a szülő nem ért szót a gyerekével,az nagy valószínűséggel az Ő hibája nem agyereké!!!
14:17-es vagyok,az utolsó írónak:)
Látod én meg lehet,hogy ott rontottam el,hogy mindent megkapott,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!