Érdemes így hozzámenni? (Bővebben lent)
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Nagyon rendes , kedves, engem mégis zavar valami, a helyesírása. Nem apróbb hibákra gondolok itt, amiket én is, más is elkövet, hanem alapvető gondok vannak . Pl. Hoggy vagy? Mért? haggyad ...stb. Kértem, ne nagyon írjon sms-t, mert zavar. Ha email-t ír, akkor is tele van helyesírási hibával. Már vagy 10szer kértem, kapcsolja be az ellenőrzőt és kb. 3 perc alatt az egészet kijavíthatja vele. De nem... Az msn -ről nem is írok inkább...
Tegnapelőtt szóba hozta, hogy esetleg összeköltözhetnénk, és ő akár gyűrűt is hajlandó az ujjamra húzni. Én gondolkodási időt kértem, emiatt. Ezen az "aprócska" problémán elcsúszhat egy kapcsolat?
Megkérdezhetem,hogy mi a párod iskolai végzettsége? Egyébként tájékozott,sok mindenről el lehet vele beszélgetni,vannak közös témáitok? Ha mindenre igen a válasz,akkor ne,hogy emiatt szakíts! De elhiszem,hogy zavar,engem is zavar,ha látok egy írást tele alapvető hibákkal,de ezen lehet változtatni,csak mondd el neki,hogy téged ez zavar és kérd meg,hogy tegyen ellene,üljetek le és segíts neki,hogy legalább a szarvashibákat sikerüljön kijavítani.Cserébe kérdezd meg,hogy őt mi zavarja benned,akkor te is változtatsz,akkor talán nem érzi majd annyira kínosnak,hogy csak benne van hiba,hanem látja,hogy te is tudod,hogy nem vagy tökéletes és a kedvéért változtatsz bármin,ami neki nem tetszik.
Egy próbát megér!
ha én szerelmes lennék egy lányba
nem érdekelne hogy tud-e helyesen írni
A válasz megírásának időpontja: ma 13:21
egyetértek
tényleg egy paraszt vagy ha emiatt képes vagy elhagyni
Tanítsd meg helyesen írni.
Az én párom meg nem tud angolul, én meg igen. És ha megpróbál egy mondatot angolul mondani, az kész katasztrófa. Most én is szakítsak vele emiatt?!
Ne legyél ennyire KONZERVATÍV!
ha szeretne engem az a lány akibe
szerelmes vagyok
akkor MINDEN hibáját meg tudnám neki bocsátani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!