Érdemes így hozzámenni? (Bővebben lent)
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Nagyon rendes , kedves, engem mégis zavar valami, a helyesírása. Nem apróbb hibákra gondolok itt, amiket én is, más is elkövet, hanem alapvető gondok vannak . Pl. Hoggy vagy? Mért? haggyad ...stb. Kértem, ne nagyon írjon sms-t, mert zavar. Ha email-t ír, akkor is tele van helyesírási hibával. Már vagy 10szer kértem, kapcsolja be az ellenőrzőt és kb. 3 perc alatt az egészet kijavíthatja vele. De nem... Az msn -ről nem is írok inkább...
Tegnapelőtt szóba hozta, hogy esetleg összeköltözhetnénk, és ő akár gyűrűt is hajlandó az ujjamra húzni. Én gondolkodási időt kértem, emiatt. Ezen az "aprócska" problémán elcsúszhat egy kapcsolat?
Hát ha, ez miatt nem tudod elfogadni?
Ha neked az akkora probléma?
Gondolom, az értékei fontosak és nem a hibái, nem azokat kellene kihangsúlyoznod.
Ezen felül segíts neki megtanulni, ez egy jó kihívás, és legyen ez egy játék.
38/F
Hihetetlen nagy paraszt vagy ha emiatt képes vagy elhagyni, ha csak gondolkozol is rajta, akkor nem szereted eléggé.
Egyébként tudod vannak olyanok akik születésüktől fogva ilyenek, és sajnos képtelenek megtanulni helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!