Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után érdemes hozzámenni valakihez?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 19:40
3/6 A kérdező kommentje:
úgy értem mi az az együtt töltött idő ami után hozzámennétek valakihez,vagy megkérnétek egy lány kezét?
2009. dec. 16. 19:44
4/6 anonim válasza:
Ez eget rengetően hülye kérdés... Nem napra mérik, hanem mikor megérett rá az idő.
Bár még soha nem házasodtam, az biztos, hogy nem is fogok, amíg nem próbáltam meg együtt a delikvenssel. Ez pár év együttélést jelent.
Egyik exemet fél év után megkérte egy pasi, még 5-6 hónap és összeházasodtak... Aztán 2-3 hónap házasság éééés... indul a válás. :) Elsietni nem érdemes.
5/6 anonim válasza:
Olyan nincs hogy érdemes. Olyan van hogy érzed, hogy neked ő kell még 3-4 év után is, akkor már gondolkozhatsz. Éppenséggel lehet előbb is, meg később is ki hogy érzi, de a 3-4 év az hogy mondjam nem is sok nem is kevés.
6/6 anonim válasza:
Nekem pl. nincs magamban előre kiszámított idő rá... de azért mindenképpen el kellene telnie pár évnek, hogy megbizonyosodjunk, hogy tényleg jó ez így, ki tudunk tartani egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!